Вт, 2024-04-23, 22:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 16 » Кадрові чистки в київській мерії: змінили одразу дев'ятьох керівників
15:22
Кадрові чистки в київській мерії: змінили одразу дев'ятьох керівників
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Дев'ять структурних підрозділів Київської адміністрації отримали нових керівників. Про це під час наради з оперативних питань із заступниками голови КМДА, начальниками головних управлінь і керівниками комунальних підприємств у понеділок заявив в. о. голови КМДА Олександр Попов, повідомляє прес-служба мерії.
Так, начальником Головного управління транспорту та зв'язку призначено Євгена Водовозова, який з 2006 року працював директором департаменту транспорту та зв'язку Харківської міськради.

Начальником Головного управління освіти і науки стала Віра Горюнова, яка доти була першим заступником начальника Головного управління освіти і науки.

Сергія Даниловича призначено на посаду начальника Головного управління капітального будівництва Києва. Попередній керівник управління Віктор Черній обійняв посаду першого заступника начальника Головного управління.

Начальником Головного управління економіки та інвестицій призначено Ігоря Довбаня. Він у 2009 році працював у Міністерстві навколишнього природного середовища на посаді начальника управління стратегічного планування та економіки природокористування, а з жовтня 2009 до цього часу працював заступником директора Національного агентства з іноземних інвестицій та розвитку.

Управління преси та інформації очолила Оксана Збітнєва, яка раніше працювала заступником директора із зв'язків з громадськістю Агентства розвитку житлово-комунального господарства, а з липня 2010 року - виконувала обов'язки керівника управління преси та інформації КМДА.

Головне управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю очолила Марина Хонда, яка з 2008 року працювала начальником юридичного управління ТОВ "Концерн Київпідземшляхбуд".

Начальником Головного управління праці та соціального захисту населення призначена Тетяна Костюренко, яка раніше очолювала Головне управління соціального захисту населення.

Начальником Головного фінансового управління став Володимир Репік, який з 1999 до 2009 року працював у системі Міністерства фінансів, а з 2009 року до останнього часу - директором фінансово-адміністративного департаменту Міністерства ЖКГ.

Також Попов представив нового начальника Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища - головного архітектора Києва Сергія Целовальника та першого заступника начальника Головного управління контролю за благоустроєм Києва Сергія Рюмшина.

За словами в.о. голови КМДА, наразі в мерії тривають конкурси на заміщення вакантних посад і незабаром будуть нові призначення.

Попов виконує обов'язки Леоніда Черновецького з червня цього року. Одіозний столичний мер б'є всі рекорди за тривалістю відпустки. З літньої відпустки він вийде 1 вересня.

Тим часом, за повідомленнями ЗМІ, міністерство юстиції активно допрацьовує законопроект щодо внесення змін до закону про столицю, згідно із яким посади мера Києва і голови Київської міської державної адміністрації буде розділено. Документ буде винесено на розгляд парламенту у вересні.

Колишній міністр з питань житлово-комунального господарства Олександр Попов 15 червня змінив Анатолія Голубченка на посаді першого заступника голови КМДА. Попов розцінив роботу команди Черновецького в КМДА як неефективну. За його словами, "реально ми сьогодні маємо боргів за 10-12 мільярдів гривень". Він вже здійснив ряд звільнень.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1025 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ