Ср, 2024-04-24, 22:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 97 98 »

 Близько 30 мешканців національної області Аракан загинули, десятки пропали безвісти внаслідок тропічного циклону "Гірі", що обрушився на західні і південно-західні райони М'янми.


 

 Кількість жертв цунамі і виверження вулкана в Індонезії досягла 179 людей.


 Уже 40 человек нашли погибшими в результате мощного цунами, которое ударило по западным островам Индонезии вслед за землетрясением мощностью 7,5 баллов.



  Черговий сильний землетрус стався у вівторок, 26 жовтня, в Індонезії.


 В Индонезии зафиксированы мощные подземные толчки магнитудой 7,5 балла. Землетрясение затронуло западное побережье Суматры - одного из крупных индонезийских островов.


 Центр вулканологии и снижения геологических рисков (ЦВСГР) Индонезии объявил в понедельник утром четвертую, высшую степень готовности к извержению на вулкане Мерапи в провинции Центральная Ява.



 
 У побережья Мексики в четверг, 21 октября, произошло землетрясение магнитудой 6,7.

 Щонайменше 31 людина загинула, ще 23 вважають зниклими безвісти після найбільшої за останні три з гаком десятиліття повені в центральних районах В'єтнаму.


 Природа планети зараз "стоїть перед лицем найбільшої загрози знищення з часів загибелі динозаврів 65 млн років тому".


 В Туапсинском районе Краснодарского края объявлен день траура по погибшим в результате стихийного бедствия, обрушившегося на регион на выходных.



 
   На северо-восток Филиппин обрушился тайфун "Меги", скорость порывов ветра в радиусе действия которого превышает 225 км/час.


   Майже 140 тисяч жителів тропічного острова Хайнань у Китаї евакуйовано через заливні дощі.



   Тропічний шторм "Паула", що обрушився в четвер на Гавану, спричинив підтоплення, порушення електро- та водопостачання у низці районів міста.


  Новый тропический шторм, получивший имя "Паула", образовался в Атлантике. Как сообщили представители Национального центра по наблюдению за ураганами в Майами (штат Флорида), в настоящее время шторм находится в юго-западной части Карибского моря и движется в сторону мексиканского полуострова Юкатан.


 

   Понад 440 тисяч людей евакуйовано за останні дні на острові Хайнань (Південний Китай) через повені, викликані проливними дощами.


  Тропический шторм "Отто", движущийся над Атлантическим океаном, усилился до урагана первой категории опасности по пятибалльной шкале Саффира-Симпсона. Его эпицентр находится в 715 км к югу от Бермудских островов. Ураган движется в северо-восточном направлении со скоростью 28 км/ч, однако побережья США он, скорее всего, не достигнет.


  Вулкан Шивелуч, извергающийся на Камчатке, выбрасывает столбы пепла, самый высокий из которых составил 6 тысяч 500 метров над уровнем моря. Как сообщил в понедельник представитель камчатского филиала геофизической службы РАН, в минувшие сутки в постройке вулкана зарегистрировано более 460 сейсмических событий.


  В американском штате Аризона, по территории которого за день прошли как минимум три торнадо, повреждено 100 домов. Как сообщила телекомпания CNN со ссылкой на уточненные данные представителей местных властей, в результате разгула стихии ранения получили семь человек.


  Кількість жертв повені, що сталася у понеділок в індонезійській провінції Західне Папуа, склало 86 людей, понад 90 осіб одержали травми, повідомляє в середу національне інформагентство Антара з посиланням на міністра-координатора з питань громадського добробуту Агунга Лаксоно. Напередодні повідомлялося про 24 загиблих.





      У 2013 році відбудеться небувала за силою магнітна буря.