Сб, 2024-04-27, 00:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 97 98 »

  Сформований в Атлантиці тропічний шторм "Ніколь" обрушився на острівну державу Ямайка. Внаслідок викликаних штормом зливових паводків і сходження селів дві людини загинули і щонайменше 12 осіб зникли безвісти.


  Из-за сильных дождей, уже несколько дней продолжающихся на Восточном побережье США, в ряде штатов объявлено об угрозе наводнений. Уже сейчас наблюдаются подтопления населенных пунктов в штатах Северная и Южная Каролина, Вирджиния, Мэн и ряде других.


  У Мексиці щонайменше шестеро людей загинули в результаті повеней, викликаних циклоном "Меттью". Як уточнили представники місцевої влади, ще четверо мексиканців вважаються зниклими безвісти.


  До рекордно высокой отметки за последние 133 года поднялись в понедельник, 27 сентября, столбики термометров в Лос-Анджелесе (штат Калифорния). В центре мегаполиса температура воздуха в тени составила 45 градусов по Цельсию.


  Жертвами удару тайфуну "Фанапі" у провінції Гуандун стали 54 людини, ще 42 вважаються зниклими безвісти. Загалом від викликаних тропічним циклоном повеней і зсувів постраждали 1,16 млн осіб.


  Кількість жертв тайфуну "Фанабі" у південно-китайській провінції Гуандун досягла 33 осіб, ще понад 40 вважають зниклими безвісти.


  Кількість жертв тайфуну "Фанабі", який у вівторок обрушився на південну китайську провінцію Гуандун, зросла до 18 людей, зниклих безвісти - до 44 осіб, повідомила влада провінції.


  Бермудські острови опинилися під ударом урагану "Ігор", хвилі і сильний вітер призвели до повеней і відключення електрики в тисячах будинків.



   До 150 тыс человек увеличилось число пострадавших в результате наводнений, вызванных непрекращающимися дождями в Республике Чад.

  Минувшее лето было самым жарким в мире только за последние 12 лет, однако за всю историю метеорологических наблюдений были зафиксированы и более высокие температуры.


  На Новую Зеландию надвигается одна из самых масштабных бурь на планете. Площадь штормового фронта примерно равна территории Австралии. Как ожидается, стихия ударит по Новой Зеландии в пятницу.



  Тропический шторм "Карл", почти достигший ураганной силы, приблизился к восточному побережью мексиканского полуострова Юкатан, сообщает американский телеканал Си-Эн-Эн.


 
   Во вторник, 14 сентября, сформировавшему над Атлантикой тропическому шторму Джулия была присвоена первая категория.

  Грядущая зима может стать самой суровой в Европе за последнее тысячелетие, считают польские метеорологи. Они видят причину этого в угасании Гольфстрима - теплого течения Атлантического океана.



     Семеро людей загинули і близько 914 тис зазнали шкоди через сильні проливні дощі в Мексиці, повідомляє місцева влада.



 
      Согласно сообщению Геологической службы США, в южной части Тихого океана в ночь на среду, 8 сентября, произошли три мощных землетрясения.

  У Гватемалі під обвалом опинилися похованими близько ста осіб, що брали участь в операції по пошуку жертв попереднього селевого потоку, що обрушився на велику автостраду. Про це повідомили сьогодні представники служби з надзвичайних ситуацій.




     На Алеутских островах /США/ сегодня произошло
землетрясение магнитудой 6,3. Эпицентр располагался в 45 км к востоку от портового города Адак и в 1905 км к юго-западу от столицы Аляски - города Анкоридж.

   Декілька тисяч жителів американського штату Північна Кароліна вимушені були залишити свої будинки і виїхати далі від узбережжя океану через наближення урагану.



  Обрушившийся на Южную Корею седьмой в этом году тропический тайфун "Компасу" причинил серьезный ущерб ряду районов страны, сообщила сегодня Гидрометеослужба РК. Для столицы он оказался самым мощным за последние 15 лет. Причиненный Сеулу ущерб привел к самому серьезному за последние десятилетия транспортному коллапсу.