Пт, 2024-04-26, 04:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 92 93 94 95 96 97 98 »

Світ потерпає від повеней, злив і викликаних ними обвалів. У Центральній і Східній Європі поки тільки підраховують збитки від повені, яка накрила відразу декілька країн. Затоплені Німеччина, Польща, Чехія, Австрія.


Во вторник, 10 августа, у побережья островного государства Республика Вануату (к востоку от Австралии) произошло землетрясение магнитудой 7,5, сообщает отдел международного мониторинга Геологической службы США.


Центральная Европа страдает от небывалых наводнений. В некоторых ее районах, а также в странах Балтии стихия унесла по меньшей мере 15 человеческих жизней, тысячи людей эвакуируют.


16 человек сегодня погибли, еще пятеро получили тяжелые ранения в результате схода грязевого оползня в Сьерра-Леоне. Инцидент произошел в городе Фритауне.


Кількість загиблих внаслідок повені і сходження обвалів в індійських штатах Джамму і Кашмір досягла, за останніми даними, 145 людей, ще 500 вважаються зниклими без вісти.


Щонайменше 127 людей загинули внаслідок обвалів після проливних дощів на північному заході Китаю. Дві тисячі людей вважаються зниклими безвісти.


Над територією Польщі проносяться бурі зі зливами та шквалистим вітром. У Варшаві ввечері в п'ятницю затопило три станції метро, рух наземного громадського транспорту паралізовано.


Число погибших в горном округе Ладакх (в штате Джамму и Кашмир) на севере Индии в результате мощных ливней и вызванных ими селевых потоков достигло 115 человек.


Сьогодні, 6 серпня, у східній частині Індонезії почалося виверження вулкана Карангетан.


Сильные ливни вызвали наводнения на юге Германии. По сообщению центра по чрезвычайным ситуациям в Мюнхене, в горном районе Альгой в Баварских Альпах в течение суток выпало более 100 литров осадков на квадратный метр.


У Папуа-Новій Гвінеї у районі острова Нова Британія сьогодні стався землетрус магнітудою 7,0. Про це повідомила Геологічна служба США.


За останню добу підприємства Державного комітету лісового господарства України ліквідовували 34 лісові пожежі. В окремих випадках при загрозі переростання лісових пожеж до розмірів "надзвичайної ситуації".


В Москве текущая неделя обещает стать самой жаркой за 130-летнюю историю метеонаблюдений. Вплоть до пятницы столбики термометров не опустятся ниже +37-39 градусов.


За останніми офіційними даними уряду Пакистану, в країні через зливи і повені загинули близько 1400 людей, більше півтора мільйона людей постраждали або лишилися без притулку.


Влада Мексики евакуювала понад 180 тисяч людей і оголосила режим надзвичайної ситуації у штатах Коауїла, Новий Леон і Тамауліпас через повені, викликані буревієм "Алекс".


Станом на 6 липня повеневі води Дунаю залили всю внутрішню територію Ренійського порту і промислову зону, аж до залізничного переїзду.


Президент США Барак Обама оголосив надзвичайний стан у Техасі у зв'язку з тим, що на узбережжя штату обрушився буревій "Алекс". Буревій досяг другої категорії небезпеки.


У Чернівецькій області внаслідок ускладнення погодних умов (сильні дощі, шквали) в ніч проти вівторка загинули дві жінки, крім того, розшукується 9-річний хлопчик.


У ніч проти 29 червня внаслідок ускладнення погодних умов (зливи, шквалисті пориви вітру) сталося знеструмлення 282 населених пунктів у чотирьох областях України.


У найближчі три доби на українській частині Дунаю очікується підняття рівня води на 20 см. Рятувальники і місцева влада низки населених пунктів півдня Одеської області готуються до можливої евакуації населення із зон підтоплення.