Пт, 2024-05-03, 01:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 94 95 96 97 98 99 »

Сьогодні, 21 травня, рівень води у Віслі в столиці Польщі підвищився до 7,67 метра, через що вода почала затоплювати Центр науки Коперника, який ще будується.


На Львівщині внаслідок сильних опадів в період з 14 по 18 травня та підвищення рівня води у річках та ґрунтових вод підтоплено десятки будинків, пошкоджено мости та автошляхи.


У Центральній Європі через повені, викликані заливними дощами, евакуюють тисячі людей. Крім Чехії в Центральній Європі від повеней страждають жителі Угорщини, Польщі, Австрії, Словаччини.


На Закарпатті в результаті сильних злив затоплено три райони області і місто Ужгород. Вода підмила більше сотні дворів, декількох десятків гектарів сільськогосподарських угідь. Спеціальні комісії підраховують збитки.


У результаті повеней, викликаних проливними дощами, на півдні Китаю загинула, за попередніми даними, 101 особа, повідомили у вівторок місцеві ЗМІ.


Потужні зливи, що накрили Європу цими вихідними, призвели до повеней, жертвами яких у різних країнах стали чотири людини. Як повідомляє Reuters, на півдні Польщі потоками води знесло 69-річну жінку та 45-річного чоловіка.


Американський штат Оклахома в понеділок, 10 травня, зазнав удару торнадо, внаслідок чого загинули четверо людей. Крім того, десятки осіб шпиталізовано, стан восьми з них оцінюється як критичний.


Найвищий діючий вулкан Євразії - Ключевський на Камчатці - викидає розжарену магму на висоту до 200 метрів.


Хмара вулканічного попелу, що утворилася через виверження ісландського вулкана Ейяфьятлайокудль, яка вже неабияк попсувала нерви європейцям і стала причиною серйозних фінансових втрат для авіаперевізників, повертається в Старий світ.


На південний захід Китаю обрушився потужний буревій. За уточненими даними китайської влади, внаслідок руйнувань, завданих ураганом в околицях густонаселеного мегаполісу Чунцин, 23 людини загинули, ще 161 поранено.


На середземноморське побережжя Франції обрушилися величезні хвилі заввишки від 6 до 10 метрів, завдавши серйозних руйнувань.


На пляжи Лазурного берега Франции обрушились волны шестиметровой высоты. Они были вызваны сильными ветрами, которые вторые сутки дуют над этой частью Средиземного моря.


Всплеск активности вулкана Карымский зафиксирован на Камчатке, он выбросил столб пепла на высоту более 8 км над уровнем моря.


Італійська служба цивільної оборони взялася до підготовки плану дій у разі виверження вулкана Везувій. Про це в середу, 28 квітня повідомляють західні ЗМІ.


У понеділок, 26 квітня, в Гватемалі розпочалося виверження вулкана Сантьягіто заввишки близько 2,5 км.


Восемь судов затонули во вторник в Желтом море в условиях штормового ветра и сильного волнения. Спасти удалось 29 членов экипажей, число пропавших без вести пока неизвестно.


Ученые выявили глубоководное течение, с огромной скоростью переносящее холодные воды от берегов Антарктиды к экваториальным широтам.


За вулканическими выбросами в Исландии может начаться наводнение, которое грозит перерасти в новый всемирный потоп, заявил научный сотрудник музея землеведения МГУ .


Більше 150 тисяч людей стали біженцями у східній Індії через повені, викликані потужними зливами.


Хмара вулканічного попелу ісландського вулкану Ейяфьятлайокудль, виверження якого триває вже другий тиждень, у п'ятницю до 18.00 за Грінвічем (21.00 за київським часом) може накрити західну частину України.