Пт, 2024-04-19, 21:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 93 94 95 96 97 98 »

Невелике містечко Бранкінья в штаті Алагоас на північному сході Бразилії виявилося повністю зруйнованим внаслідок повені. За словами мера міста Ани Лопес, місто доведеться будувати заново, причому вже в іншому місці.


Заливні дощі стали причиною серйозних повеней в Румунії. Під водою опинилися 30 міст. Одна людина загинула. Найбільше постраждали центральні і північно-західні регіони країни.


Сильний снігопад пройшов у Новій Зеландії. За даними місцевих метеорологів, товщина сніжного покриву сягнула 40 сантиметрів.


В восточной части Тихого океана сформировался первый в нынешнем сезоне ураган "Селия". Его центр находится примерно в 600 км к югу от Акапулько (Мексика).


В 2013 году Солнце проснется после многолетней спячки и, по прогнозам специалистов NASA, "идеальная магнитная буря" приведет к техногенной катастрофе на Земле.


Сильные ливни, которые обрушились на юго-восток Франции, вызвали наводнение. По данным на среду, жертвами стихии стали 10 человек, еще четверо пропали без вести в департаменте Вар.


На південному заході Китаю в Гуансі-Чжуанському автономному районі КНР 14 людей зникли безвісти внаслідок обвалення 19 будинків через потужні зливи.


Дощі в Польщі призвели до того, що столиця країни опинилася під загрозою затоплення, рівень води в річці Вісла різко підвищується.


Торнадо, атаковавший Огайо, превратил северо-запад штата в зону военных действий, разрушив десятки зданий. Жертвами стихии стали 7 человек, среди них – один ребенок.


У Польщі піковий рівень води другої хвилі з річки Одра вже дійшов до Вроцлава на заході країни, але її рівень на метр нижчий, аніж під час першої хвилі у травні.


Ливень, сопровождавшийся ураганными порывами ветра, привел к осложнению транспортной ситуации на многих магистралях Москвы.


У країнах Центральної Європи не припиняються заливні дощі, які привели до масштабних повеней. У Словаччині оголошено надзвичайний стан. Виходять з берегів річки, в гірських районах зафіксовано зсуви.


Мощная буря обрушилась на столицу Польши - Варшаву заливает уже семь часов, затапливает метро, часть города осталась без электроэнергии.


Самый северный действующий вулкан Камчатки Шивелуч выбрасывает столбы пепла на высоту до 4,5 километра, сообщил в четверг представитель Института вулканологии и сейсмологии ДВО РАН.


Кількість жертв повені в Польщі досягла 17 людей. В даний час повінь загрожує західним областям країни. Вода на річках Одрі і Варті тут може піднятися до позначки в 6 метрів. У зв'язку з цим у місті Слубіце закриваються школи і дитячі садки. 


Влада Німеччини оголосила в середу про ризик виникнення серйозних повеней на сході країни. Зокрема, швидке зростання рівня води в річках спостерігається на території федеральної землі Бранденбург.


Польська столиця перебуває у стані облоги. Проїжджа частина на вулиці Гроховської у Варшаві, на правому березі Вісли, частково зруйнована через повені.


Сьогодні, 21 травня, рівень води у Віслі в столиці Польщі підвищився до 7,67 метра, через що вода почала затоплювати Центр науки Коперника, який ще будується.


На Львівщині внаслідок сильних опадів в період з 14 по 18 травня та підвищення рівня води у річках та ґрунтових вод підтоплено десятки будинків, пошкоджено мости та автошляхи.


У Центральній Європі через повені, викликані заливними дощами, евакуюють тисячі людей. Крім Чехії в Центральній Європі від повеней страждають жителі Угорщини, Польщі, Австрії, Словаччини.