Сб, 2024-04-20, 02:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 19 » Колишнього редактора News of the World знайшли мертвим
10:30
Колишнього редактора News of the World знайшли мертвим
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Колишній редактор відділу шоубізнесу британської газети News of the World Шон Хоур знайдений мертвим. Він був першим, хто виступив в американській газеті New York Times зі звинуваченнями у несанкціонованому прослухуванні телефонів відомих британців з боку видання Руперта Мердока. Про це повідомляє сайт британської газети The Guardian.

Хоура знайшли мертвим у його вдома у Хертфордширі. Правоохоронним органам наразі важко назвати причину смерті, але у справі про прослухування журналіст був поза підозрою, передає Інтерфакс.

Видання зазначає, що саме Хоур був першим, хто дізнався про прослухування телефонних дзвінків співробітниками News of the World.

Він також першим виступив в американській газеті New York Times зі звинуваченнями у несанкціонованому прослухуванні телефонів відомих британців з боку News of the World.

Хоур працював під керівництвом Коулсон не тільки в News of the World, а й у Sun - іншому знаменитому таблоїді, що належить медіаімперії Руперта Мердока News International.

За даними британської преси, з обох газет Хоура звільнили через проблеми з алкоголем та наркотиками.

На тлі гучного скандалу з незаконними методами роботи журналістів News of the World востаннє вийшов у неділю, 10 липня.

Раніше повідомлялось, що двоє журналістів українського походження замішані в скандалі навколо закритого минулого тижня британського таблоїду News of the World. Інформацію для таблоїду, ймовірно, отримували незаконним шляхом, прослуховуючи телефони і зламуючи електронну пошту знаменитостей і політиків. Два джерела підтвердили, що колишній старший редактор видання Алекс Марунчак і журналіст Грег Місків - представники української діаспори в Британії.

А комісар поліції Лондона сер Пол Стівенсон оголосив про свою відставку на тлі скандалу навколо таблоїду News of the World. "Я ухвалив це рішення внаслідок тривалих чуток та звинувачень у зв'язках Скотланд-Ярду з News International на найвищому рівні", - повідомив Стівенсон.

Нагадаємо, що скандал через злам голосової пошти змусив медіа-магната Руперта Мердока закрити британську недільну газету News of the World, що мала найбільші рейтинги з продажу і виходила впродовж 168 років. Після заяв у поліцію з боку багатьох зірок і тисяч інших людей про злам журналістами News of the World телефонної голосової пошти таблоїд почав втрачати рекламодавців і читачів.

Як відомо, публічне розслідування стосовно News of the World почалося 8 липня. У незаконних діях також підозрюються інші британські видання Мердока - The Sun і The Sunday Times.

Показання свідків у ході розслідування даватиме прем'єр-міністр Девід Кемерон. Він виступив перед парламентом країни в зв'язку зі скандалом навколо таблоїду.

Як повідомлялося 14 липня, в Британії було заарештовано заступника головного редактора таблоїду, що закрився через скандал з прослуховуванням, Енді Коулсона.

16 липня приніс свої вибачення сам власник медіа-імперії News Corp. Руперт Мердок. Також пішов у відставку глава Dow Jones & Company Лес Хінтон (Les Hinton), який обіймав посаду з 2007 року.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 969 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ