Чт, 2024-04-25, 23:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 22 » Литвин підпише Податковий кодекс і направить його президентові 25-26 листопада
20:50
Литвин підпише Податковий кодекс і направить його президентові 25-26 листопада
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Податковий кодекс може бути підписаний головою Верховної Ради Володимиром Литвином і направлений на підпис президентові в четвер-п'ятницю на цьому тижні. "Зараз документ обробляється в юридичному управлінні Верховної Ради і може бути готовий до підписання в четвер-п'ятницю", - сказав Литвин, передає "Інтерфакс-Україна".

18 листопада Верховна Рада України ухвалила Податковий кодекс України. За таке рішення проголосували 269 народних депутатів з 348-ми, що зареєструвалися в залі. Цим же рішенням парламент ухвалив окремий закон, який вніс зміни в ряд інших законів, у зв'язку з ухваленням Податкового кодексу.

- В АП зареєстрували звернення підприємців з проханням ветувати Податковий кодекс

Кодекс значно розширює повноваження фіскальних органів, збільшує ставки оподаткування для підприємців, що працюють за спрощеною системою оподаткування. Також кодекс передбачає збільшення акцизів на нафтопродукти, що призведе до подорожчання палива.

Президент України Віктор Янукович заявив, що ухвалить рішення щодо підписання Податкового кодексу після висновків експертів адміністрації глави держави. "Я ухвалюватиму рішення, коли побачу повну картину, коли отримаю висновки експертів. Я більш ніж переконаний, що нам потрібно буде повертатися до цього кодексу ще не один раз, щось додавати, щось виправляти", - сказав президент.

В АП зареєстрували звернення підприємців з проханням ветувати Податковий кодекс

Звернення тих підприємців, що пікетують проти Податкового кодексу, до президента України зареєстровано в Адміністрації президента відповідно до чинного законодавства і буде розглянуто главою держави, заявив голова президентської адміністрації Сергій Льовочкін в понеділок в Брюсселі.

Разом з тим, Льовочкін зазначив, що Податковий кодекс, ухвалений Верховною Радою ще не надійшов на розгляд президентові. "Тому на сьогодні у президента не існує юридичних підстав для ухвалення свого рішення по цьому закону (Податковий кодекс)", - підкреслив він.

"Ми радимо всім небайдужим до цього питання набратися терпіння і дати можливість президентові України ознайомитися з остаточним текстом ухваленого Податкового кодексу для ухвалення рішення", - додав голова президентської адміністрації.

В той же час народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина) Наталія Королевська повідомила, що в Адміністрації президента зареєстрували звернення українських підприємців до президента України Януковича з проханням застосувати право вето і не підписувати Податковий кодекс.

За її словами, з представниками акції протесту, які заходили в приміщення Адміністрації президента, щоб передати звернення, спілкувався співробітник відділу звернення громадян. "Ми передали звернення і підписи. Це зареєстрували", - сказала Королевська.

Разом з тим вона підкреслила, що відповіді на питання, коли буде розглянуто це звернення, вони не отримали, оскільки в даний час глава держави знаходиться за межами країни - в Брюсселі на саміті Україна-ЄС.

Королевська очолює в Раді комітет з питань промисловості та регуляторної політики і підприємництва.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 967 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ