Пт, 2024-04-19, 06:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 14 » Луценка судили без нього самого, його адвоката, преси, ще й вимкнули світло
19:29
Луценка судили без нього самого, його адвоката, преси, ще й вимкнули світло
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Печерський райсуд Києва продовжить розгляд кримінальної справи за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка 19 липня о 12.00. Відповідне рішення оголосив головуючий у процесі суддя Сергій Вовк.

При цьому він зазначив, що суд змушений зробити в четвер перерву, оскільки один із членів колегії суддів бере участь в іншому судовому засіданні, передає УНІАН.

- БЮТ вимагає від Януковича скасувати заборони на проведення прямих трансляцій судових процесів над опозиційними політиками

Судове засідання 14 липня, враховуючи цю обставину, планувалося завершити о 16.00, а не о 18.00, як зазвичай.

Однак близько 15.30 у залі раптово вимкнулося світло і за кілька хвилин, поки електроенергія була відсутня, суд вирішив перенести судове засідання.

Також Печерський райсуд Києва відмовився повернути до зали суду екс-міністра внутрішніх справ Луценка, щоб він міг бути присутнім на оголошенні обвинувального висновку. З відповідним клопотанням після перерви до суду звернулися адвокати екс-міністра.

Представники обвинувачення у суді не заперечували у задоволенні клопотання, проте суд не знайшов підстав для того, щоб ухвалити позитивне рішення.

Зазначимо, що у Печерському суді проходять слухання у справі Луценка. Захист екс-міністра просить відправити справу на дорозслідування - на думку адвокатів, в обвинувальному висновку немає відповідей на ключові питання.

Екс-главу екс-главу МВС Луценка звинувачують у перевищенні службових повноважень, що призвело до завдання збитків державі.

Зокрема, Луценку інкримінують зловживання владою під час розслідування справи про отруєння екс-президента Віктора Ющенка, а також призначення високої пенсії та підвищення по службі особистого водія. Крім того, слідство вважає, що екс-глава МВС завдав збитків державі в результаті святкування Дня міліції в 2008 і 2009 роках.

Також Печерський районний суд Києва заборонив до винесення вироку у кримінальній справі проти екс-голови МВС Юрія Луценка фото-, відео- та аудіофіксацію судового процесу. Суд мотивував своє рішення тим, що буде допит свідків, і матеріали справи містять секретну інформацію.

Після цього Печерський районний суд Києва ухвалив рішення на один день вивести екс-міністра внутрішніх справ Луценка із залу суду.

Прокурор Клименко після закінчення перерви в судовому засіданні, під час якої Луценка видалили з зали суду, зачитував обвинувальний висновок у кримінальній справи. Прокурор читав обвинувальний висновок сидячи, бо читати довго.

Тим часом, дружина екс-голови МВС Ірина Луценко повідомила журналістам, що у питанні незалежного медичного обстеження Луценка зрушень немає: "Саме СІЗО просило суддю Вовка, щоб він дозволив медичне обстеження Луценка в лікарні швидкої медичної допомоги. Суддя Вовк дозволив, але конвойна служба не бажає виконувати рішення судді".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 988 | Додав: admin | Теги: екс-голова, Юрій Луценко, мвс
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ