Сб, 2024-04-27, 07:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 21 » "Міс Всесвіт" у США обрали зі скандалом: ведучий помилився, оголошуючи ім'я. ВІДЕО
11:48
"Міс Всесвіт" у США обрали зі скандалом: ведучий помилився, оголошуючи ім'я. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

  В американському Лас-Вегасі (штат Невада) скандалом затьмарилось оголошення результатів конкурсу "Міс Всесвіт-2015". Ведучий конкурсу Стів Харві, оголошуючи ім'я переможниці, спочатку назвав першою красунею представницю Колумбії, 21-річну Аріадну Гуттєрре, повідомляє ABC News.

Незабаром після того, як на голову колумбійці наділи корону переможниці, ведучий повернувся і повідомив, що неправильно прочитав ім'я у виданому йому конверті. Харві заявив, що це була його помилка, за яку він бере на себе відповідальність. Ведучий оголосив, що володаркою титулу "Міс Всесвіт-2015" стала представниця Філіппін, 26-річна Пія Алонсо Вуртсбах. І додав, що Аріадна Гутьєрре посіла друге місце.

Нагадаємо, торік переможницею конкурсу краси "Міс Всесвіт-2014", який пройшов у передмісті американського Маямі (штат Флорида) Доралі, стала 22-річна Пауліна Вега з Колумбії. Вона й вручила новій володарці прикрашену топазами і діамантами корону вартістю 300 тис. доларів.

Філіппіно-німецька модель Пія Алонсо Вуртсбах народилася в Німеччині. За деякими відомостями, її пов'язують романтичні стосунки з президентом Філіппін Беніньйо Акіно III, повідомляє РІА "Новости".

За титул першої красуні цього року боролися представниці 80 країн. Титул другої віце-міс дістався 27-річній Олівії Джордан із США.

Під час півфіналу, який минув кілька днів тому, проміжне журі обрало 15 фавориток, чиї імена були озвучені на початку фінального шоу. Після цього основні судді, а також телеглядачі, які вперше в цьому році брали участь у голосуванні, продовжили відсівати конкурсанток, які під час заходу демонстрували купальні костюми, дефілювали у вечірніх сукнях і відповідали на різні питання ведучого.

Переможницею конкурсу національного костюма, який за традицією проводиться в рамках "Міс Всесвіт", стала представниця Таїланду. Вона вийшла на сцену у вбранні, що зображувала поширений в її країні вид транспорту - моторикшу.

Перший міжнародний конкурс "Міс Всесвіт" був проведений 1951 року відомим виробником купальників, компанією Catalina Swimwear. Тоді за звання найкрасивішої дівчини Всесвіту боролися учасниці з 29 країн, а переможницею стала 18-річна школярка Армі Куусела з Фінляндії. До 1972 року конкурс проходив тільки на території США.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: ведучий, Міс Всесвіт, ім'я, Скандал, США
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ