Чт, 2024-04-25, 10:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 15 » Москаль пригрозив Богословській судом за організований нею "секс-клуб"
21:08
Москаль пригрозив Богословській судом за організований нею "секс-клуб"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-заступник голови МВС, нардеп від фракції НУ-НС Геннадій Москаль заявляє, що Інна Богословська, яка пригрозила йому кримінальними справами, не піде на це, тому що в "нунсівця" є компромати й на представницю Партії регіонів, передає Delfi.

- Богословська подасть в суд на Москаля

"Ви запитуєте про справи проти мене? Я б с величезним задоволенням підвищив свій рейтинг за рахунок держави. Але чомусь не виходить. Богословська перебільшує у своїх звинуваченнях. Я виграв 4 суда, які мене повністю виправдовують. Із приводу отримання посади голови Кримського МВС і народного депутата... Ви подивиться на нинішню владу, скільки в ній сумісників, але я не збираюся їх перелічувати. Вони самі все знають", - зазначив Москаль.

Він також заявив, що якщо справа дійде до суду, у нього теж найдуться факти, що підтверджують незаконні дії Богословської.

Я б і сам хотів, щоб Богословська подала до суду. Тоді я запрошу до суду тих" людей, з якими вона розважалася в будинку, що знімався нею, у Козині за 10 тис доларів. Я запрошу ще їхню родину й розповім їм, як Богословська організувала "секс-клуб". Якщо в неї є бажання длубатися в брудній білизні, то я можу їй влаштувати", - підкреслив нардеп.

При цьому Москаль припустив, що судовий процес навряд чи відбудеться, адже звинувачення двох нардепів у форматі ток-шоу не припускає які-небудь позови.

"Богословська багато раз в ефірі ток-шоу заявляла, що Тимошенко - злодійка, і ніхто на неї до суду не подав, а Москаль щось сказав - і вже кримінальна справа. Якщо вже ти став публічним політиком, то будь готов, що громадянин може до тебе прийти й плюнути в обличчя. А якщо не готовий вислухувати - то будь ласка, ставай знову рядовим громадянином, іди в монастир, молися. Хочеш про себе все почути - іди на ток-шоу, на вибори", - підсумував нардеп.

Раніше Богословська заявила, що на екс-замголови МВС Геннадія Москаля можна завести кримінальну справу за те, що він був призначений головою МВС Криму, хоча при цьому він одночасно виявився працюючим народним депутатом.

Богословська подасть в суд на Москаля

Інна Богословська подасть в суд на депутата від НУ-НС Геннадія Москаля. Про це повідомили в її прес-службі, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Москаль для мене є людиною, яка так забрехався, що вже просто не може нікому дивитися в очі ... Але останні його висловлювання свідчать про те, що він втратив всяку мораль і совість", - заявила Богословська.

"Я припиняю будь-які публічні розмови з Москалем, ми з ним зустрінемося в суді", - підкреслила вона.

Богословська заявила, що стягне з депутата в якості моральної компенсації "все до ниточки" за його вислови про неї.

У серпні Геннадій Москаль вимагав притягти депутата Інну Богословську до кримінальної відповідальності за крадіжку каструль. Відповідне звернення він направив голові МВС Анатолію Могильову та генпрокурору Олександру Медведьку

Нещодавно власник дачі в Рудиках під Києвом Роман Ромазанов заявив, що Богословська, яка знімала його будинок, завдала йому шкоди на 70 тисяч доларів.

Ромазанов запевняє, що після від'їзду Богословської, яка три роки орендувала у нього будинок, він недорахувався маси предметів. "Два телевізори, електростанція-генератор, французький сервіз "Мадонна", каструлі "Бергоф", - розповів він. Ромазанов теж написав звернення в Обухівський райвідділ міліції.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1039 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ