Сб, 2024-04-27, 02:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 11 » На кінопремію "Золотий глобус" оголошено номінантів
15:40
На кінопремію "Золотий глобус" оголошено номінантів
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

  У Лос-Анджелесі оголосили номінантів на кінопремію "Золотий глобус". Повний список був опублікований на офіційному сайті премії, переможців назвуть 10 січня.

У числі претендентів на нагороду - знаменита американська співачка Леді Гага, яка зіграла одну з головних ролей у п'ятому сезоні хоррор-серіалу "Американська історія жахів". Гагу номінували в категорії "Найкраща актриса міні-серіалу або фільму для ТВ".

У категорії "Найкращий фільм (драма)" номіновані картини: "Керол", "Божевільний Макс: Дорога люті", "Вцілілий", "Кімната" і "У центрі уваги".

Номінацію "Найкращий фільм (комедія або мюзикл)" представляють фільми "Джой", "Марсіанин", "Шпигун", "Дівчина без комплексів" і "Гра на зниження".

За перемогу у званні найкращого режисера року поборються Тодд Хейнс ("Керол"), Алехандро Гонсалес Іньярріту ("Вцілілий"), Джордж Міллер ("Божевільний Макс: Дорога люті"), Рідлі Скотт ("Марсіанин") і Томас Маккарті ("Прожектор").

На звання найкращої драматичної актриси претендують Кейт Бланшетт ("Керол"), Брі Ларсон ("Кімната"), Руні Мара ("Керол"), Сірша Ронан ("Бруклін") і Алісія Вікандер ("Дівчина з Данії").

У номінації на найкращу комедійну роль представлені Дженніфер Лоуренс ("Джой"), Мелісса Маккарті ("Шпигун"), Емі Шумер ("Дівчина без комплексів"), Меггі Сміт ("Леді у фургоні"), Лілі Томлін ("Бабуся").

За приз в категорії "Найкращий актор драми" поборються Брайян Кренстон ("Трамбо"), Леонардо Ді Капріо ("Вцілілий"), Майкл Фассбендер ("Стів Джобс") і Едді Редмейн ("Дівчина з Данії"). "Найкращий актор комедії" - Крістіан Бейл і Стів Керелл ("Гра на пониження"), Метт Деймон ("Марсіанин"), Аль Пачіно ("Другий шанс") і Марк Руффало ("Нескінченно білий ведмідь").

У номінації "Найкращий сценарій" представлені картини "Кімната", "У центрі уваги", "Гра на зниження", "Стів Джобс" і "Мерзенна вісімка".

Журі "Золотого глобуса" також представило телевізійних номінантів. У категорії "Найкращий драматичний серіал" названі проекти "Імперія", "Гра престолів", "Нарко", "Містер Робот", "Іноземка", а в списку претендентів на нагороду за найкращу телекомедія або мюзикл значаться "Без зобов'язань", "Моцарт у джунглях", "Кремнієва долина", "Очевидне", "Помаранчевий - хіт сезону" і "Віце-президент".

Премія "Золотий глобус" присуджується Асоціацією іноземної преси з 1944 року. Ця нагорода вважається другою за значущістю після "Оскара".

Нагадаємо, у 2014 році "Найкращим фільмом-драмою" визнали картину Стіва Макквіна "12 років рабства" (12 Years a Slave). Фільм заснований на реальних подіях. Макквін екранізував мемуари вільного й освіченого афроамериканця Соломона Нортапа, що проживав у Нью-Йорку в середині XIX століття.

А у 2015 році найкращим драматичним фільмом стало "Отроцтво" Річарда Лінклейтера. Найкращим у комедійній категорії - "Готель Гранд Будапешт" Веса Андерсона.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: кінопремія Золотий глобус, номінанти
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ