Сб, 2024-04-27, 00:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 16 » Огляд преси, 16 травня. На четверте місце в "Євробаченні" Міці Ньютон допоміг злетіти піщаний "Ангел"
19:43
Огляд преси, 16 травня. На четверте місце в "Євробаченні" Міці Ньютон допоміг злетіти піщаний "Ангел"
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Наступного року "Євробачення" у себе приймає Баку! Дует з Азербайджану Ell/Nikki, за яким приховуються 21-річний студент Ельдар Касимов та 30-річна домогосподарка Нігяр Джамал, набрав 221 бал. Їхня перемога була передбачуваною - вони ходили у фаворитах і у букмекерів, і у журналістів, зазначає "Сегодня" у матеріалі "Євробачення" взяли студент і домогосподарка".

Чого не скажеш про Італію, яка стала другою (189 балів) і Швецію - третьою (185 балів). Адже призові пророкували тенору з Франції Аморі Вассілі, бойз-бенду Blue (Великобританія) і братам-близнюкам з дуету Jedward (Ірландія).

І вже зовсім несподіваним виявилося те, що четвертою стала наша Міка Ньютон з піснею "Ангел", якій що букмекери (давали місце у двадцятці, а учасників лишень 25), що журналісти "гарантували" їй місце аж у хвості!

"Коли оголошували бали, я кричала від захоплення, - зізналася Міка вже після фіналу за лаштунками головної сцени Дюссельдорфа, де проходило єврошоу. - У нас ніхто не вірив, але це перемога, перемога!".

У цьому році за Азербайджан активно голосував Захід. Кажуть, причина в його інтересі до азербайджанської нафти. Крім економіки, є і геополітика.

І потім, не дарма Азербайджан, який бере участь у "Євробаченні" з 2008-го, на підготовку своїх артистів до шоу витрачає мільйони (торік 10 млн дол, цьогоріч ще більше). Подібні вкладення окупалися: вони були восьмими, третіми, п'ятими і ось – перші.

До речі, всі витрати бере на себе національна телекомпанія Азербайджану. Що для більшості країн-учасників звичайна справа, тому, дізнавшись, що українська представниця Міка Ньютон шукала гроші на поїздку сама, дивувалися. За словами продюсера Ньютон Тимофія Нагорного, на 550 тис дол (рівно стільки вони витратили на постановку номера) їм вдалося "розкрутити" американських інвесторів, які збираються просувати Міку на світовій сцені (компанія GK Music Group).

Що стосується другого місця Італії, то тут доречно сказати "прогин Євросоюзу зараховано", адже ця країна повернулася на арену єврошоу після 13 років мовчання. Офіційна версія неучасті була така: "інтерес до конкурсу в країні зменшився", але подейкували, що їх просто не влаштовували результати (з 1956 року по 1997-й лише двічі були першими), та ще й доводилося спонсорувати "Євробачення". Ось і забезпечили Італію в особі 29-річного Рафаеля Гуалацці "срібною" позицією.

Що стосується третього місця Швеції (його приніс 20-річний Ерік Сааде), то ця країна традиційно вважається сильною конкурсанткою і досить часто лідирує у фіналі. До речі, хлопчині на конкурсі допомагав Філіп Кіркоров, до якого він у квітні навіть у гості літав - артисти гуляли по Червоній площі, їли млинці з чорною ікрою і пили горілку.

Міка Ньютон, нагадаємо, потрапила на "Євробачення" не без проблем. Наприкінці лютого її перемогу в нацвідборі взялася оскаржувати тодішній заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман. Засумнівавшись у тому, що голоси глядачів і журі підраховувалися чесно, Герман оголосила, що буде ініціювати створення спецкомісії, яка перевірить процес підготовки і сам хід фінального відбору кандидатури від України на "Євробачення".

Жодної комісії не створили, але повторний відбір вирішили все ж таки влаштувати. Як пояснювали на Першому національному каналі, щоб уже зовсім не було до чого причепитися. В епіцентрі цього всього разом з Мікою опинилася і співачка Джамала, яка посіла на відборі третє місце.

Ганна Герман повідомила журналістам, що не дивилася конкурсу. А Джамала готова привітати конкурентку: "Якщо зустріну Міку, привітаю її, вона виступила добре, і до фіналу ми тепер відразу проходимо. Вболівала за неї, як за представницю нашої країни, а моїм фаворитом була Італія. Навіть дала собі слово, що, якщо Рафаель Гуалацці переможе, обов'язково буду брати участь в нацвідборі, а ні - музикою займатимуся".

Катерина Каменська у статті "Коли музика не увімкнулася, я почала молитися..." для "Комсомольской правды в Украине" пише, що у фіналі Міка Ньютон виклалася на всі сто. До речі, не обійшлося і без курйозів. Ті, хто був у залі, та й телеглядачі теж помітили, що з включенням музики на українському номері трапилася заминка.

"Я стояла на сцені і розуміла, що музика вже повинна звучати, але динаміки мовчали, - розповіла про свої емоції співачка. - Таке траплялося і на репетиції. Але я сильно злякалася і почала молитися. І звук пішов! Тепер думаю - це був хороший знак". Цікаво, що подібна НП трапилася тільки перед номером України.

Висока була ймовірність і того, що Міка могла залишитися на сцені без сукні! За час репетицій співачка схудла більш ніж на три кіло, і сукня від Ольги Навроцької, яка ще тиждень тому сиділа бездоганно, тільки й знала, що небезпечно сповзала. У фіналі плаття трималося на чесному слові і гумці, за допомогою якої на одяг кріпиться апаратура для мікрофона.

"Я думала, що під час голосування збожеволію, - поділилася враженням Міка Ньютон. - Коли оголосили результати, вже не було сил радіти. А взагалі я вдячна всім, хто мене критикував, - це мене ще більше заохотило".

"Британія мені пророкувала перемогу, Німеччина - теж. І лише Україна була впевнена в провалі. У нас не можуть поважати артиста, а, вибачте, можуть тільки обгадити і триста разів удавитися, перш ніж скажуть щось приємне", - говорить співачка.

"Известиям в Украине" Міка похвалилася, що першими з почесним четвертим місцем її привітали суперники у конкурсі, чим вона була приємно здивована. З французом Аморі Вассілі навіть подружилася і тепер планує записати спільний дует, зазначає Наталія Заєць у матеріалі "Під крилом "Ангела".

Міка додала: "Під час перельоту на думку спала чудова ідея - створити сайт, щоб вже зараз розпочати збір коштів для поїздки на "Євробачення" наступного представника від України. Після того як на власній шкурі відчула, як це важко, захотілося допомогти колегам".

Дуже допомогла Міці підтримка переможниці шоу "Україна має талант" художниці Ксенії Симонової, яка прикрасила номер Міки незвичайними малюнками. Стоячи на сцені поруч з виконавицею, художниця малювала піском життєствердну історію про маленьку дівчинку, що залишилася без батьків, але потрапила під крило опіки турботливого ангела-хранителя. Ролик у режимі онлайн транслювався на великому екрані і став своєрідним кліпом.

По суті, весь номер Міки Ньютон був побудований на пісочній анімації. Її команда вирішила відмовитися від традиційних змагань у хореографії і спецефектах і зробити ставку на оригінальність. Судячи з результатів, належний ефект на Європу наша Ксенія Симонова справила.

Тим не менше, не всі раді перемозі Міки. Член журі національного відбіркового туру на "Євробачення" Юрій Рибчинський зізнався, що за неї не вболівав, тому що на "Євробаченні" Міка Ньютон представляла саму себе, а не Україну.

"З її піснею могла б виступити і російська виконавиця, і бєларуська. Я стежу за тенденціями в цій сфері і ще за місяць до початку конкурсу переглянув кліпи всіх учасників, навіть тих, хто не потрапив до фіналу. Якщо вже їхати туди, то потрібно представляти країну, нести фольклор, традиції, новації своєї країни. Тоді це цікаво", - пояснює він.

А от викладач вокалу у Міки Ньютон в естрадно-цирковому коледжі Іван Попович іншої думки: "Оксана - молодець, тому що зважилася на таку бійню! Це велике досягнення маленької дівчинки".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1030 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ