Пт, 2024-04-26, 11:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 17 » П'ять наймодніших моделей взуття
13:28
П'ять наймодніших моделей взуття
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Мода на взуття змінюється так само стрімко, як і мода на одяг: щороку дизайнери змагаються один з одним у створенні екстравагантних і креативних моделей чобіт і туфель. 2016 не стане винятком: він здивує модниць новими неймовірними трендами на взуття. У цій статті мова піде про п'ять наймодніших видах взуття в 2016 році. Проте ми радимо не забувати, що завжди оригінальні і модні моделі пропонує інтернет магазин взуття favoriteshoes.com.ua.

Нестандартні каблуки

Мода на колись популярні шпильки давно пройшла, і настав час взуття з незвичайними підборами. Дизайнерська фантазія подарувала дівчатам туфлі з широкими каблуками, прикрашеними аплікаціями, стразами і шипами. Крім того, деякі модні будинки представили моделі, де каблуки або химерно вигнуті, або мають і зовсім дивну форму. Наприклад, у колекції Miu Miu можна побачити чоботи з каблуками, що нагадують болти або гайки.

Масивний каблук

На сьогоднішній день абсолютним трендом є туфлі і чоботи з неймовірним широким каблуком. Перевага такого взуття очевидна - подібні моделі надзвичайно зручні при носінні за рахунок стійкості каблука. Серед моделей взуття з масивними підборами особливо актуальні ті, де каблук розширюється донизу.

Чоловіче взуття

Протягом декількох років у жіночій взуттєвій індустрії спостерігається тенденція до створення чобіт і черевиків, які походили б на чоловічі. У 2016 році ця тенденція збережеться. На піку популярності залишаються масивні армійські чоботи з різними клепками і ременями, черевики на шнурках, ковбойські чоботи, грубі ботильйони. Найбільш кращим матеріалом для такого взуття залишається шкіра, іноді спеціально зістарена і затерта. Особливим хітом, як і кілька сезонів тому, залишається засмальцьований мис.

Висока платформа

Уже котрий сезон взуттєва мода відмовляється від шпильок і тонкої підошви, у зв'язку з цим спостерігається загальна тенденція до масивного, об'ємного взуття. Явний взуттєвий тренд цього року- це черевики на великій прямій платформі. Популярні в минулому кеди на танкетці, через яку нога незручно згинається, поступаються місцем комфортним кроссовкам на високій підошві, оксфорд і сандаль на платформі.

Взуття з гострим мисом

Хоча туфлі з гострим мисом і були популярні досить давно, вони зовсім не були забуті дизайнерами. Цього року знову в моді туфлі з гострим носком, акуратні човники пастельних кольорів, туфлі з прозорими вставками, але ні в якому разі не моделі з довгим мисом. Варіацій безліч- але найголовніше, щоб носок туфель був загострений. Таке взуття відмінно підійде дівчатам, які не хочуть наслідувати моді на велике, масивне, "мужнє" взуття, а хочуть носити моделі, що додають образу елегантності.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 988 | Додав: admin | Теги: інтернет магазин взуття
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ