Сб, 2024-04-20, 13:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 7 » Під Радою БЮТ і профспілки протестують проти пенсійної реформи
15:16
Під Радою БЮТ і профспілки протестують проти пенсійної реформи
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Мітинг партії "Батьківщина" перемістився під Верховну Раду. Народні депутати України Наталія Королевська і Олександр Турчинов очолили колону, яка рухається вулицями Хрещатик і Грушевського від Печерського районного суду до Верховної Ради України.

За оцінками організаторів, у колоні – близько 5 тисяч осіб, які протестують проти ухвалення пенсійної реформи. Поряд з колоною їдуть кілька мікроавтобусів з правоохоронцями, повідомляє УНІАН.

- БЮТ: пенсійну реформу планують ухвалити о 5-й ранку

Нагадаємо, сьогодні об 11.30 розпочалася "хода мітингу-протесту проти свавілля влади і проти ухвалення антинародної пенсійної реформи". Люди вимагають від депутатів не приймати пенсійну реформу, яка передбачає збільшення пенсійного віку для жінок і страхового стажу.

На даний час під стінами Верховної Ради мітинг проти пенсійної реформи проводять незалежні профспілки (Федерація профспілок малого і середнього підприємництва України) у рамках Всеукраїнської громадянської акції "Вперед", до яких долучилися профспілки металургів, машиністів, Академії наук України тощо. В акції беруть участь 750-1000 осіб.

Тим часом партія "Сильна Україна" з самого ранку зібрала під стінами Верховної Ради кілька тисяч людей на підтримку пенсійної реформи.

Як заявив на брифінгу у Верховній Раді "бютівець" Андрій Павловський, прихильникам пенсійної реформи, які зібралися під стінами Верховної Ради, обіцяють заплатити по 100 гривень за годину.

"Коли я пройшовся серед цих людей і питав: "Ви за те, щоб вам сьогодні підняли на п'ять років пенсійний вік?", вони казали: "Ні, ми проти". - "А ви будете на десять років більше працювати, щоб отримати пенсію?" - "Ні, ми не хочемо", - відповідають птушники, які тут стоять", - сказав він. "А що ж ви стоїте?" - "А нам обіцяли від Партії регіонів, від Тігіпка по 100 гривень за годину", - додав депутат.

БЮТ: пенсійну реформу планують ухвалити о 5-й ранку

Андрій Павловський (фракція "БЮТ-Батьківщина") заявляє, що парламентська більшість планує ухвалити закон про пенсійну реформу о 5 годині ранку. Про це Павловський сказав на брифінгу у Верховній Раді.

Він наголосив, що фракція "БЮТ-Батьківщина" робитиме "все можливе і неможливе", щоб не допустити ухвалення пенсійної реформи. "Ми розуміємо, що в них заплановано десь на 5-ту ранку це зробити, але ми будемо все робити, що в наших силах, щоб оцього пенсійного геноциду не допустити", - сказав Павловський.

Він нагадав, що законопроектом про пенсійну реформу передбачено підвищення на 5 років пенсійного віку для жінок та збільшення трудового стажу для громадян на 10 років.

Депутат також додав, що вже з 1 січня 2012 року в разі ухвалення законопроекту про пенсійну реформу будуть відраховувати "в примусовому порядку по 7% зарплати" кожного громадянина. Він наголосив, що це будуть відрахування у приватні пенсійні фонди, які утримуватимуть "ті ж самі олігархи з найближчого оточення Януковича". Павловський підкреслив, що таким чином олігархи додатково зароблять мільярди за рахунок українців.

При цьому Павловський наголосив, що недержавні пенсійні фонди будуть збирати мільйони і мільярди на пенсії, а гарантувати їх будуть приватними статутними фондами в 10-15 тис грн.

Як відомо, проект пенсійної реформи депутати планують почати розглядати у другому читанні сьогодні о 16.00.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 890 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ