Пт, 2024-04-19, 03:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 25 » Підприємці з Майдану поспілкувались з європейськими та американськими дипломатами
09:11
Підприємці з Майдану поспілкувались з європейськими та американськими дипломатами
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Представники підприємців, що протестують проти Податкового кодексу, провели зустріч з представниками дипломатичних відомств США та країн ЄС. Про це зі сцени повідомив один з організаторів акцій протесту. За його словами, це були представники посольств США, Німеччини, Франції, Іспанії, Данії інших країн Євросоюзу.

"Донесено інформацію про те, що страйк носить мирний громадянський характер, що права і свободи під серйозною загрозою. Донесено, що владою чиняться постійні спроби, щоб припинити цю акцію, бо вона практично є іскрою, з якою може почнеться загальнонаціональний виступ по захисту наших прав", - додав активіст, передає "Українська правда".

"Дипломати запевнили, що світова спільнота, США, країни ЄС пильно стежать за тим, що відбувається в Україні, вони бачать, як згортаються права і свободи. Їм не байдуже. Ми не самі", - зазначив він.

Тим часом, Київська незалежна медіа-профспілка просить керівництво Міжнародної федерації журналістів допомогти привернути увагу світових медій до протестів підприємців проти Податкового кодексу. Про це сказано в листі голови Комітету КНМП Юрія Луканова до керівництва МФЖ.

"Учасники і організатори акцій протесту стали об'єктом безпрецедентної кампанії брехні і провокацій з боку адміністрації президента Януковича, котрий в інтерв'ю європейським засобам масової інформації назвав їх корумпованими", - йдеться у ньому.

У листі також сказано, що можновладці прагнуть створити в Україні і світі уявлення про протести як про маргінальні і незаконні.

"Це робиться з метою накласти на малий і середній бізнес непосильні податки і запровадити цензуру в ЗМІ", - пише Луканов.

У медіа-профспілці наголосили, що "без об'єктивного висвітлення акцій протесту у світових засобах масової інформації Україна може втратити шанс на побудову демократичного, відкритого та громадянського суспільства".

"Ми просимо вас і всіх людей світу, яким небайдужа доля молодої української демократії сприяти у висвітленні засобами масової інформації протестів українських підприємців проти ухваленого Податкового кодексу, який узаконює пограбування малого бізнесу в інтересах кількох олігархів з оточення Віктора Януковича", - сказано у листі.

Раніше повідомлялось, що представники влади й підприємців узгодили п'ять можливих змін у Податковий кодекс у частині спрощеного оподатковування. Такі домовленості були досягнуті в ході зустрічі підприємців з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим.

Незважаючи на це, підприємці закликають громадян вийти 25 листопада в 9:00 на площу Незалежності в Києві, а в 11:00 на площі міст України, "щоб не дати вже вкотре зневажити волевиявленням українського народу, доведеного до розпачу бездарними й антинародними рішеннями уряду".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 973 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ