Вт, 2024-04-16, 16:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 23 » Підприємці зібрали підписи для ініціювання розпуску ВР
08:47
Підприємці зібрали підписи для ініціювання розпуску ВР
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Група з ініціювання референдуму про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України зібрала необхідну кількість підписів для того, щоб подати їх у Центральну виборчу комісію України. Про це РБК-Україна повідомили в організаційному комітеті мітингувальників. Очікується, що документи будуть передані до ЦВК завтра.

Раніше, на Майдані Незалежності та по вул. Хрещатик було відновлено дорожній рух. В той же час,на Майдані Незалежності протестуючі почали встановлювати наметове містечко. Зокрема, біля сцени мітингувальники встановили 4 великих намети замість маленьких. Раніше мітингувальники встановили 5 невеликих наметів.

Також організатори акцій заявляють, що для ініціації референдуму про розпуск Верховної ради потрібні 3 мільйони підписів. Про це заявив один з активістів зі сцени на Майдані незалежності, передає "Інтерфакс-Україна".

"Оскільки нам потрібні 3 млн підписів, єдиний шанс - це зібрати 3 млн в Києві з паспортами і провести процедуру так само шляхом очного пересвідчення, що є конкретна кількість людей", - зазначив активіст.

"Головний день - це наступний понеділок", - додав він. Він також закликав людей залишитись на Майдані на ніч.

"Прошу, хто може, залишіться на ніч. Тут буде все необхідне... Якщо вони знесуть наметове містечко, ми нове не поставимо. Поставити нам не дадуть", - зазначив він. Також він додав, що не можна розслаблятись, не зважаючи на певні поступки, на які готова делегація першого віце-прем'єра Андрія Клюєва.

"Поки є поступки, але вони направлені на те, щоб нас роздрібнити", - заявив активіст. Також на Майдані припинили виступи з мікрофоном та вимкнули музику в зв'язку з настанням 22 години.

В даний час на Майдані встановлені 2 великі намети і 5 туристичних, в яких протестуючі планують ночувати. Активісти планують розставити біля наметів по периметру Майдану чоловіків для охорони вночі.

Станом на 22.00 кількість мітингувальників не досягала тисячі чоловік. Учасникам акції роздають жовто-блакитні стрічки. Представників чи символіки будь-яких політичних сил у центрі Києва немає. У столиці близько 6 градусів тепла. Бажаючі можуть зігрітися гарячим чаєм.

Зазначимо, Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення в центрі столиці мітингів з 22 по 26 листопада. Таким чином, суд задовольнив позов КМДА до ряду громадських організацій.

У свою чергу в прес-службі КМДА повідомили, що обмеження проведення акцій в столиці з 22 до 26 листопада (згідно з постановою ОАС Києва) пов'язано з візитами іноземних делегацій з 21 до 24 листопада 2010 р.

Зазначимо, що близько двадцяти тисяч підприємців з різних регіонів України зібралися в понеділок вранці на Майдані Незалежності в Києві, щоб висловити свій протест проти ухваленого парламентом Податкового кодексу. За інформацією міліції, мітингувальників було близько 3,5 тисяч. Організатори з трибуни на Майдані заявили, що на площі зібралося 90 тисяч людей.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 923 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ