Чт, 2024-03-28, 12:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 17 » Пікантні деталі: як Стросс-Кан змушував покоївку до сексу
17:13
Пікантні деталі: як Стросс-Кан змушував покоївку до сексу
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Світові ЗМІ дізналися нові подробиці секс-скандалу навколо глави МВФ Домініка Стросс-Кана, якого звинувачують у спробі зґвалтувати покоївки готелю в Нью-Йорку, передає NEWSru.com.

Наразі 62-річний Домінік Стросс-Кан перебуває у відомій в'язниці на острові Райкерс, яку в'язні прозвали "могилами". Наступне засідання суду в його справі призначено на 20 травня.

Тим часом журналісти з'ясували, що на простирадлах у розкішному люксі готелю Sofitel поблизу Таймс-сквер, де зупинявся міжнародний фінансист і французький політик, виявлено сліди крові. Це підтверджує свідчення жертви - 32-річної покоївки, чиє ім'я не розкривається.

Жінка (відомо, що вона - іммігрантка із Західної Африки) стверджує, що Стросс-Кан голим накинувся на неї, коли вона прибирала в номері, думаючи, що він порожній. Він затягнув її в спальню і перекинув на ліжко, але та відчайдушно відбивалася – під час сутички обидва отримали незначні травми, але від подряпин могла залишитися кров.

Потім, за словами покоївки, постоялець наздогнав її в невеликому передпокої та потягнув до ванної, де знову примушував до сексу. Жінці в результаті вдалося вирватися і вибігти в коридор. Вона розповіла про те, що трапилося, персоналу готелю, і ті викликали поліцію.

З матеріалів слідства, які просочилися в ЗМІ, випливає, що Стросс-Кан грубо примушував покоївку до орального і анального сексу. Він хапав її за груди і як мінімум двічі насильно змусив її доторкнутися губами до свого пеніса. Прокурори підкреслили, що дуже серйозні звинувачення, а свідчення жертви рясніють вагомими деталями, в яких поки що немає причин сумніватися.

Американська преса пише, що постраждала все ще перебуває у шоковому стані. За відгуками колег, покоївка "приємна, доброзичлива людина", у готелі вона працює три роки, і претензій від керівництва не мала. 21-річний сусід жінки, яка мешкає разом з чоловіком і 16-річною дочкою в багатоквартирному будинку в Бронксі, описав її як тиху і непримітну. За його словами, ніхто на неї ніколи не скаржився.

Зовсім інші характеристики після цього випадку даються Домініку Стросс-Кану. Якщо раніше французькі ЗМІ називали його просто ДСК, то тепер охоче навішують на нього ярлики - "Великий спокусник", "Гарячий кролик" тощо.

Вони згадують його колишні гріхи на ґрунті любові до жінок, зокрема спробу зґвалтувати молоду французьку журналістку Трістану Банон. За її словами, інцидент стався ще в 2002 році, але лише нині, через майже 10 років, тепер уже 31-річна жінка готується подати на нього до суду.

Висунуті Стросс-Кану звинувачення в сексуальних домаганнях, спробі зґвалтування і незаконному позбавленні волі за американськими законами можуть загрожувати йому в'язницею терміном до 25 років. Оприлюднені раніше повідомлення про можливий строк у 74 роки виявилися помилковими.

Стросс-Кана захищає команда найдосвідченіших адвокатів, і вони вже висловили впевненість, що справу можна виграти. Захисники стверджують, що у Стросс-Кана є алібі – у той час, коли відбувалася "спроба зґвалтування", він обідав зі своєю донькою в ресторані.

Як повідомлялося, поліція Нью-Йорка висунула Стросс-Кану звинувачення у сексуальних домаганнях, спробі зґвалтування та незаконному позбавленні волі.

32-річна покоївка готелю Sofitel на Таймс-сквер звернулася до поліції, заявивши про домагання з боку голови МВФ. Вона заявила, що їй вдалося втекти з номера Стросс-Кана вартістю 3000 доларів за ніч, де, за її словами, і стався інцидент. Незабаром після цього постоялець покинув готель і попрямував до аеропорту. Поліція затримала Стросс-Кана в аеропорту імені Джона Кеннеді за декілька хвилин до вильоту до Парижа.

Арешт голови МВФ Домініка Стросс-Кана зі звинуваченням у сексуальному домаганні, на думку низки французьких політиків, може бути результатом ретельно підготовленої змови. Тим більше, Домінік Стросс-Кан ще два тижні тому говорив ЗМІ про можливу змову, автори якої могли б використати його любов до жінок.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 926 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ