Пт, 2024-03-29, 03:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 15 » Політичний бійцівський клуб - хто, кого, куди і за що
17:05
Політичний бійцівський клуб - хто, кого, куди і за що
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

\

Гучно закінчився нічний ефір останнього випуску "Шустер LIVE". На вулиці під будівлею студії, де проходили зйомки, бійцівські навички випробовували один на одному радник міністра МВС, популярний телеведучий Костянтин Стогній і колишній головний міліціонер країни Юрій Луценко. Цікаво, що в колотнечу втрутився і ще один скандальний нардеп Юрій Гримчак. Їхні версії про те, хто кого і за що побив, дещо різняться. Але факт колотнечі ніхто не заперечує, відзначає "Комсомольская правда" в Украине" в статті Маргарити Чимирис "За що Стогній побив Луценка".

У колотнечах і кулачних боях нардеп Юрія Гримчака помічено не вперше. У травні цього року його мало не притягали до кримінальної відповідальності, підозрюючи, що саме він підпалював димові шашки в залі ВР. А два тижні тому нардеп засвітився на виборчій дільниці на Донеччині, де зійшовся в бою з іще одним депутатом - Касянюком. Втім, цього разу Гримчак став жертвою твердого міліційного кулака. Принаймні, так запевняє він сам.

У неділю на сайті "Народної самооборони" з'явилася копія висновків судмедексперта: у Гримчака є травми легкого ступеня тяжкості - синяки на обличчі й нозі. А ось у коментарях Костянтина Стогнія про колотнечу з Гримчаком - ні слова. Радник міністра каже, що не стримався через кпини Юрія Луценка про оральний секс з міністром.

У Луценка бійцівський досвід - ого-го! Кілька років тому він відзначився, вдаривши на засіданні РНБО київського мера Леоніда Черновецького, а нещодавно зчинив скандал після політичного шоу з колишнім головою МНС Нестором Шуфричем, від якого вже він отримав по обличчю. Можливо, Луценко не хоче вплутуватися в цей скандал. Адже минулого тижня Генпрокуратура завела на нього кримінальну справу.

Простим українцям напевно однаково, хто і кому завдав вирішального удару в цій колотнечі. Головне тут - хто відповість за хуліганство. Адже образи і насильство тут якраз є. А б'ється хто? Народні депутати і міліціонери, які повинні захищати, а не бити. Хто з депутатів залишився без мандату за свої моторні кулаки? Ніхто!

Перед цим в ефірі обговорювалося квартирне шахрайство, що чинилося в МВС під час правління Луценко. Сам факт злочину став другорядним. Тепер українська "еліта" з'ясовує, хто сильніше ударив і хто б'є першим, пише газета "Известия в Украине" в статті "Хід кулаком".

Цього разу героєм бійки став усе-таки не Луценко, а Стогній. Не встигнувши відійти від побоїща з екс-міністром, Стогній вийшов на вулицю, де його вже чекав депутат від "Нашої України" Юрій Гримчак. Він схопив Стогнія і ударив об капот запаркованої поблизу "Альфа-Ромео". Машина належала співробітникові каналу "Інтер".

Гримчак кричав Стогнію, що той незаконно отримав три своїх міліційних звання, зокрема нинішнє полковницьке. Коли Стогнію вдалося відбитися від нападника, він йому нібито повідомив: а зараз бійся і озирайся. Судячи із заяв учасників бійки, їм за пригоду не соромно. Кожен з них запевняє, що відстоював свою честь. Мабуть, припускаючи, що вона в нього є.

Семен Глузман, керівник Асоціації психіатрів України, вважає, що вони - некультурні люди: "Вони знають, що захищені від правосуддя. Адже якщо ми, звичайні громадяни, поб'ємося, то хтось з нас опиниться на лаві підсудних. Їм же це не загрожує. Для них бійки - буденні речі. Побилися на камеру, а потім за кулісами і помирилися". "Українським політикам потрібна терапія народом. Тому що в інших країнах громадяни зроблять все, щоб такі політики більше не опинилися при владі. А у нас народ до такого ставиться байдуже", - відзначає він.

За словами Гримчака, як пише "Сегодня" в матеріалі "А після Шустера - бійка", все розвивалося так: Луценко і Стогній перекинулися парою слів, Стогній відійшов. "І вийшло так, що відійшов до мене за спину. Я розвернувся і почав йому ставити ті ж питання, про звання. Він рознервувався, кричав: "Я ж врятував жінку, з машини, мені що, не треба було її рятувати?!". "Добре, молодець, це твоя робота. А підполковника за що ти отримав: ти жінку двічі витягував, або ти її туди-сюди носив? Стогній не витримав і кинувся на мене з кулаками, я стояв першим. До Юрія Луценка йому залишалося метрів три. У мене крововилив у верхню частину повіки, такий шикарний фіолетовий колір. Як говорить наш прес-секретар, "я вже третій місяць шукаю такі тіні, а у тебе такий шикарний колір".

Цю ж версію підтверджує і керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган. "Вже після закінчення передачі Стогній і Луценко зіткнулися на ґанку. Костя почав доводити, що звання йому було присвоєно за порятунок жінки з машини, що горіла. А Юрій Віталійович йому відповів, що за один подвиг тричі заохочення не отримують. А так само нагадав, що села, біля якого Костя нібито рятував жінку, не існує з 1920 року. Тоді Стогній так рознервувався, що рушив на Луценка з кулаками. Але Юрія Віталійовича закрили собою двоє охоронців і народний депутат Гримчак. В результаті Костя вдарив останнього в око.

За версією Стогнія, "Луценко почав кричати мені вслід такі речі, які можуть говорити тільки маніяки, - розповідав мені про жінку, яку я витягнув з машини. Мовляв, "чого я її витягав?", "куди я її потім затягнув?". А коли почалася розмова про квартири, я не витримав, інакше я б перестав вважати себе чоловіком". Щодо бійки сам Стогній говорить м'якше: "Природно, я... зробив йому зауваження. Я сказав: "Дорогий Юрію Віталійовичу, чи не могли б ви ставитися з більшою повагою до громадян своєї країни, зокрема пенсіонерів?".

Юрій Гримчак додав, що спочатку не хотів оприлюднювати конфлікт, але після появи "помилкових заяв" Костянтина Стогнія і директора департаменту зв'язків з громадськістю МВД Дмитра Андреєва вимушений був звернутися в міліцію і зняти побої, відзначає "КомерсантЪ-Україна" в матеріалі Юлії Рябчун "Бійці спічу і оралу".

За словами Костянтина Стогнія, незважаючи на те, що автомобіль було пошкоджено, люди з оточення Юрія Луценка відмовилися викликати ДАІ. "Народний депутат Володимир Ар'єв (НУ-НС) того вечора ж написав мені sms: "ДАІ викликати не будемо, щоб нікого не підставляти, але людині компенсувати поломку машини все одно треба". Я погодився скинутися грошима, щоб відшкодувати збиток власникові", - підкреслив Костянтин Стогній. Він відзначив, що доповів про те, що трапилося, міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову, який призначив проведення внутрішнього розслідування.

Власник постраждалого автомобіля Alfa Romeo, головний оператор "Савік Шустер Студіо" Дмитро Санін вчора розповів, що вже отримав пропозицію відремонтувати пом'ятий капот. "Мені подзвонили помічники однієї зі сторін конфлікту і запропонували сплатити ремонт автомобіля. Відмовлятися я не буду", - додав оператор.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 982 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ