Пт, 2024-04-19, 02:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 30 » Поляки наступного місяця представлять суперкар власної розробки
17:17
Поляки наступного місяця представлять суперкар власної розробки
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Маловідома польська фірма Arrinera Automotive планує вже наступного місяця представити середньомоторний суперкар власної розробки, оснащений 6,2-літровою "вісімкою" з приводним нагнітачем LS9 (648 к.с., 819 Н-м), запозиченою у Chevrolet Corvette ZR1. В основі автомобіля лежить сталева рама, на якій кріпляться кузовні панелі з композитних матеріалів, пишуть "Автоновости".

Крім цього, в конструкції широко використовується алюміній. Машина має двері типу гільйотини і оброблений шкірою, карбоновими й алюмінієвими вставками салон. Решта, включаючи динамічні характеристики і ціну, поки що тримається в секреті.

Втім, поляки взагалі не поспішають ділитися інформацією - на сьогодні невідомо навіть, яке ім'я отримає польський суперкар і коли він надійде в продаж. Все, що вони винесли на огляд громадськості, так це комп'ютерні скетчі автомобіля.

Судячи з них, дизайн у машини вийшов хоч і не шедевральним, але цілком сучасним. Автомобільний світ знав суперкари і гірші. Передбачати долю цього автомобіля, особливо не знаючи його ціну, безглуздо, але полякам навряд чи варто розраховувати на дуже вже пильну увагу до свого автомобіля з боку потенційних покупців. Подібні проекти з'являються з періодичністю раз на місяць в багатьох країнах світу, і лише одиниці з них залишають свій слід в автомобільній історії.

Побудувати спорткар досить просто, набагато складніше відвоювати своє місце під сонцем в тому сегменті ринку, де неподільно панують Ferrari, Porsche, Lamborghini і Aston Martin. Проте не зникають автомобільні романтики, які рік за роком створюють спорткари, що мають мізерні шанси на успіх і не приносять своїм творцям нічого, крім головного болю і збитків. Але без таких людей автомобільний світ, з його тотальною глобалізацією і уніфікацією, виглядав би ще нуднішим.

Як повідомлялося, невелика італійська фірма Simbol Design вже котрий рік намагається пробитися до "вищий ліги" суперкарів, розробляючи все більш цікаві і самобутні автомобілі. Останнє творіння італійців - суперкар Lavazza GTX-R, потужніша модифікація спорткара Lavazza GTX, що випускається вже кілька років.

Коли цей автомобіль з'явився, дизайнерів Simbol Design одразу ж звинуватили мало не в крадіжці. А якщо бути точніше, то в плагіаті. Мовляв, зовнішність автомобіля вкрадено у Ferrari Enzo, а фари були підглянуті у Pagani Zonda.

Італія, як відомо, славиться на весь світ своїми кузовними ательє, італійські дизайнери працюють з багатьма світовими автовиробниками, тому звинувачення в плагіаті сприйняли в Simbol Design дуже болісно і, звичайно ж, категорично спростували. У Simbol Design твердо й однозначно заявили, що дизайн машини повністю оригінальний і про жодний плагіат не може бути й мови. Проте факт залишається фактом - Lavazza GTX-R справді дуже схожий на Ferrari Enzo.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1119 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ