Пт, 2024-03-29, 17:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 25 » Серед мітингувальників на Майдані намітився розкол, але усі разом кричать: "Президента геть!"
22:20
Серед мітингувальників на Майдані намітився розкол, але усі разом кричать: "Президента геть!"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Учасники акції протесту не підтримали пропозицію дати президенту Віктору Януковичу ще тиждень на розгляд Податкового кодексу. Пропозиція відстрочки не була підтримана мітингувальниками на Майдані Незалежності, передає ЛІГАБізнесІнформ.

- Серед мітингувальників на Майдані намітився розкол

Глава Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан повідомила учасникам акції про переговори з першим заступником голови адміністрації президента Іриною Акімовою. За її словами, кодекс буде направлений до президента тільки в п'ятницю ввечері.

Експертна група адміністрації відпрацює документ, і з понеділка президент буде визначатися зі своїм рішенням.

Проте ця інформація викликала обурення з боку учасників акції.

Продан запропонувала продовжити чергування на Майдані, але при цьому дати президенту час визначитися з кодексом до 6 грудня і на цей день призначити черговий масовий збір.

Мітингувальники відреагували негативно. "Не треба нам президента, геть президента", - заявили декотрі з підприємців.

Один з організаторів акції запропонував присутнім проголосувати за дату проведення наступного масового збору. Учасники акції віддали перевагу 30 листопада.

Проте член координаційної ради, комендант наметового містечка Сергій Мельниченко повідомив журналістам, що з остаточною датою буде визначатися координаційна рада.

На думку Мельниченка, оптимальним днем був би вівторок або середа, оскільки наступний понеділок - буде ще рано, а через тиждень - може бути вже пізно.

Серед мітингувальників на Майдані намітився розкол

Частина організаторів акції протесту підприємців незадоволена складом групи переговірників з Адміністрацією президента, заявив представник координаційної ради акції протесту підприємців Володимир Дорош.

За словами Дороша, "деякі люди підіграють Адміністрації президента", тому організатори акції протесту планують переглянути склад переговорної групи. Рішення про зміну складу буде прийнято сьогодні або завтра.

Дорош також уточнив, що, говорячи про тих, хто підіграє владі, зокрема має на увазі голову Ради підприємців при опозиційному уряді Оксану Продан.

До складу переговорної групи підприємців зараз входить 8 осіб. Але, за словами Дороша, туди частково потрапили "сумнівні кандидатури".

Представник мітингувальників також зазначив, що підприємці задоволені тим фактом, що перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова вислухала їхні аргументи і вимоги, але відзначив, що вони не збираються йти на компроміси і, як і раніше, вимагають, щоб президент ветував Податковий кодекс.

Дорош також сказав, що сьогоднішнє пікетування Адміністрації президента закінчено, і додав, що про наступні акції організатори повідомлять пізніше.

Організатори пікетування Адміністрації президента вже розібрали сцену, а частина мітингуючих повернулася на Майдан, де триває акція протесту.

Сьогодні Акімова заявила, що надмірне розширення прав державних органів в ухваленому Верховною Радою Податковому кодексі викликає глибоку заклопотаність Віктора Януковича.

"За тим документом, який проходив голосування у Верховній Раді, у президента є глибока заклопотаність, пов'язана з одним питанням: як гарантовано забезпечення захисту прав і свобод громадян", – сказала Акімова.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 945 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ