Сб, 2024-04-27, 02:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 14 » Серіал "Хто буде президентом Росії" триває
11:36
Серіал "Хто буде президентом Росії" триває
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

Зміст 1047-ї серії, як жартує The Global Post: Медведєв ставить ультиматум олігархам - або я, або Путін. Але чому господар Кремля раптом ринувся в атаку? Можливо, це взагалі наклеп. Тим часом Путін об'єднує під своїми знаменами блондинок і агрономів та утверджується в образі мачо.

Поки Росія робить ставки на те, хто ж, Путін чи Медведєв, зрештою зволить балотуватися на президентських виборах 2012 року, мешканець Кремля починає підраховувати своїх прихильників: на зустрічі з представниками ділових кіл він закликав підприємців визначитися, в якому вони таборі, пише Le Figaro, посилаючись на статтю в російській газеті "Ведомости".

Прем'єр-міністр Путін тим часом розширює електоральний плацдарм за допомогою "Загальноросійського народного фронту", утворення якого покликане дати друге дихання його партії "Єдина Росія". "Очевидно, що Медведєв хотів би обратися на другий термін, але він не може висунути свою кандидатуру без схвалення Путіна, який, зрештою, його єдиний виборець", - наводить видання думку оглядача порталу Полит.ру Михайла Захарова.

Невизначеність поки що зберігається, продовжує автор статті. Найпевніше довгоочікувану ясність буде внесено лише після грудневих парламентських виборів, тобто за три місяці до президентських.

У Росії найменший натяк на розбіжності Медведєва і Путіна - вже сенсація в очах ЗМІ, стверджує в блозі на сайті Financial Times Чарльз Кловер. Приміром, учора газета "Ведомости" повідомила, що на зустрічі з великими бізнесменами та олігархами в понеділок Медведєв різко розмежував свій економічний план і план Путіна. Принаймні, так сказали в інтерв'ю виданню деякі учасники зустрічі (в офіційній стенограмі ці висловлювання президента не відображено).

"Президент делікатно і недвозначно дав нам зрозуміти, що бізнесу настав час визначатися, кого він хоче бачити наступним президентом - Медведєва чи Путіна", - сказав "Ведомостям" якийсь неназваний учасник зустрічі.

Автор рекомендує готуватися до нових несподіванок у ході передвиборної кампанії. "У кожному разі, вони принесуть користь російським газетам", - зауважує Кловер.

"Ви повинні вирішити, чи підтримуєте ви мою програму, чи залишаєте все як є", - так сприйняв промову президента один зі співрозмовників "Ведомостей", повідомляє кореспондентка The Global Post Міріам Елдер. Медведєв загалом зберігає лояльність Путіну і, здається, позбавлений особистих амбіцій. "Чому ж він раптом ринувся в атаку самостійно? Не факт, що він взагалі це зробив", - пише авторка, пояснюючи, що, за версією "Ведомостей", інші учасники зустрічі сприйняли бесіду з Медведєвим інакше.

"Чому ж розмову не включили в стенограму зустрічі? Напевно, тому, що будь-яка розмова про вибори, якщо тільки вона не зрежисована з початку до кінця, - конфіденційна інформація. Але чому тоді стався витік? Можливо, у витоку зацікавлені прихильники Медведєва?" - розмірковує журналістка.

"Блондинки і агрономи вступають в боротьбу на боці Путіна" - так названо матеріал Верени Дітхельм на сторінках Der Standard. "Загальноросійський народний фронт" прем'єра Путіна критикують у зв'язку з його методами рекрутувати нових членів, пише вона: за два з половиною місяці існування ЗНФ об'єднав під своїм крилом мало не третину населення Росії. "Завдяки згуртованому вступу Російського аграрного руху, Союзу пенсіонерів, ВАТ "РЖД" і "Пошти Росії" ряди ЗНФ одним махом поповнилися 41 млн нових членів".

ЗНФ повинен принести владній партії 15% голосів, "проте досі ця спроба відновити довіру народу відчутних плодів не дала", мовиться в статті. "З одного боку, більш як 60% жителів країни, згідно з опитуваннями Фонду громадської думки, ніяк не сформують ставлення до ЗНФ, з іншого - рух Путіна постійно стрясають скандали". Так, іменитий архітектор Євген Асс з подивом виявив своє прізвище у списку руху, після чого у відкритому листі висловив своє обурення і зібрав понад сотню підписів однодумців.

ЗНФ вже став об'єктом для жартів, блогери люблять покепкувати над вступом до руху учасниць з'їзду блондинок чи співробітників кладовища з міста Енгельса, продовжує журналістка. В Інтернеті можна знайти жартівливі скріншоти із заявами на вступ до лав ЗНФ Барака Обама і Муаммара Каддафі.

Замітка "Мене звуть Путін, Володимир Путін" в El País інформує, що в Росії з'явилися рекламні плакати із зображенням глави уряду Володимира Путіна в образі таємного агента і написами: "З 15 липня у всіх кінотеатрах" і "ВВ прикриє". Мабуть, ці афіші - частина рекламної кампанії нової відеогри, пише видання. Організатори гри під назвою "Проект Ікс" запевняють, що це "секретний державний проект, замаскований під всеросійську квест-гру".

Зображення російських лідерів використовуються в рекламі не вперше, повідомляє видання. Навесні плакати із зображенням Путіна і Медведєва в формі для гри в теніс з'явилися в центрі Москви під виглядом реклами великого магазину, але магазин від них відхрестився, і їх швидко прибрали. Тієї ж весни з'явився комікс, де Путін фігурує в образі супермена, який б'ється із зомбі за допомогою гнома, схожого на Медведєва. Як зомбі виступали люди в синіх головних уборах, що нагадують про "співтовариство синіх відерець" - борців з привілеями на дорогах.

Переклад InoPressa

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 971 | Додав: admin | Теги: вибори 2012, Путін, Медведєв, президент Росії
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ