Пт, 2024-04-26, 20:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 15 » Стогнію загрожує від 4 до 7 років в'язниці, каже Москаль
22:07
Стогнію загрожує від 4 до 7 років в'язниці, каже Москаль
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Народний депутат з фракції НУ-НС Геннадій Москаль закликає Генерального прокурора України Віктора Пшонку порушити кримінальну справу стосовно головного радника глави МВС Костянтина Стогнія за побиття народного депутата Юрія Гримчака, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Дії пана Стогнія підпадають під ознаки ст.146 КК України "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча", - заявив Москаль і нагадав: "У диспозиції даної статті сказано: погроза вбивством, заподіяння шкоди здоров'ю, знищення або пошкодження майна, а також викрадення або позбавлення волі, щодо народного депутата України карається позбавленням волі на термін від 4 до 7 років (ч.2 ст.346 КК України)".

- Москаль просить ГПУ перевірити, чи законно Стогній отримав 0,5 млн грн

За словами Москаля, нардеп Гримчак пройшов медичне обстеження, яке підтверджує навмисне заподіяння йому тілесних ушкоджень і побиття під час проведення ним громадської діяльності, яка передбачена Законом України "Про статус народного депутата України" - оскільки на телебачення його було запрошено як державного і громадського діяча.

"Якщо сам керівник радників і найближча особа в оточенні міністра внутрішніх справ України на всю країну подає приклад того, що можна безкарно бити навіть громадських і політичних діячів Луценка і Гримчака, то тоді виникає питання: що після цього очікувати рядовим громадянам України від підлеглих Могильова? Або це заклик Стогнія - "Робіть, як я"? - запитує Москаль.

"Прошу Генеральну прокуратуру порушити кримінальну справу за даним фактом і на період слідства відсторонити радника міністра МВС України Стогнія від виконання ним службових обов'язків", - йдеться у зверненні депутата.

Днями Стогній побився з депутатом від НУ-НС Гримчаком через свої міліційні звання. "Після ефіру програми Шустер Live зав'язалася суперечка між депутатом від НУ-НС Гримчаком та радником міністра внутрішніх справ Стогнієм", - повідомили в партії "Народна самооборона".

Народний депутат України Гримчак вимагає від президента України та Кабінету міністрів негайно звільнити радника міністра внутрішніх справ Стогнія і директора Департаменту зв’язків із громадськістю МВС України Дмитра Андреєва "за брехню та наклеп і неможливість подальшого виконання своїх обов’язків через заплямування честі офіцера міліції". На що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов призначив службову перевірку щодо інциденту між Стогнієм і Луценком.

Москаль просить ГПУ перевірити, чи законно Стогній отримав 0,5 млн грн

Народний депутат з фракції НУ-НС Москаль просить Генерального прокурора України Пшонку перевірити інформацію про "незаконне" присвоєння трьох спеціальних звань раднику глави МВС Стогнію, в результаті чого останній отримав з держбюджету 500 тис грн, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

За попередніми даними нардепа, за "незаконне присвоєння" трьох спеціальних звань, починаючи з 1997 року, полковник міліції Стогній "незаконно отримав з державного бюджету понад 500 тис грн, чим завдав значних збитків державі", - відзначили в "Народній самообороні".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1139 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ