Пн, 2024-04-29, 08:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 8 » "Свобода" взяла в облогу Тернопільський тервиборчком - вимагають оголошення результатів
15:45
"Свобода" взяла в облогу Тернопільський тервиборчком - вимагають оголошення результатів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Представники "Свободи" заблокували Тернопільський тервиборчком з вимогою негайного оприлюднення результатів виборів. Про це повідомили в Тернопільській облорганізації "Свобода", передає Zaxid.net.

"Свободівці" не випускають членів ТВК з приміщення комісії та обіцяють цілодобове чергування до оприлюднення результатів виборів. Біля стін тервиборчкому перебувають близько п'яти сотень прихильників "Свободи" і їхня кількість збільшується.

- Тягнибок: Путін вчить Януковича фальсифікувати вибори
- У США вважають, що місцеві вибори не відповідали стандартам відвертості і чесності
- "Свобода" в Івано-Франківську отримала більше мандатів, аніж зарєєструвала кандидатів

"Свободівці" вважають дії територіальної виборчої комісії незаконними та вимагають повною мірою і об'єктивно розслідувати факти бездіяльності членів ТВК.

Представники політсили також вимагають від органів прокуратури, СБУ та МВС "повною мірою і об'єктивно розслідувати факти бездіяльності членів ТВК, фальсифікації виборчої документації та результатів волевиявлення".

Відтак члени ТВК та її голова оголосили про те, що у неділю роботу припиняють, оскільки їм заважають повноцінно працювати. "Правоохоронні органи дадуть оцінку діям, які сьогодні тут відбуваються. Пропозиція - припинити діяльність комісії й перерахунок. Хто за? Прошу голосувати - оголосив у ТВК голова Іван Чорнозуб. - Так, все, комісія підтримала. Значить, перерва до завтра, до 9 години".

Проте потрапити додому членам ТВК так і не вдалося, їх закрили у приміщенні тервиборчкому. Результатів виборів досі не оприлюднено.

Раніше голова Тернопільської облради Олексій Кайда заявив про те, що провладна партія застосовує брудні технології при перерахунку голосів до Тернопільської міськради.

Нагадаємо, за результатами місцевих виборів висунутий партією "ВО "Свобода" Сергій Надал переміг на виборах мера Тернополя. Партія "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" отримала 11 мандатів у Тернопільській міській раді за партійними списками, Партія регіонів - 6, "Наша Україна" - 3, "Фронт змін" - 3, Українська партія - 2, "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" - 2, "За Україну!" - 2, Українська народна партія - 1 мандат.

Тягнибок: Путін вчить Януковича фальсифікувати вибори

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що Партія регіонів використовує схему, за якої до влади прийшов Володимир Путін.

Тягнибок розповів, "що в 2000 році, коли Путін приїхав до Дагестану, він отримав там 76% голосів. Але насправді, за протоколами з мокрими печатками, його результат був 15%". Лідер "Свободи" припустив, що "пан Путін тому так часто приїжджає в Україну, що інструктує теперішню владу, як це потрібно робити".

"На підтвердження цього у мене є ціла папка з конкретними доказами. Тут зібрані протоколи з мокрими печатками з міста Біла Церква. Крім цього, тут є протокол ТВК, за яким за підрахунками 100% протоколів з мокрими печатками, ВО "Свобода" отримало 6,5 тисячі голосів жителів Білої Церкви. Але коли ми подивилися, що написано в кінцевому протоколі, який зафіксували в п'ятницю, наш результат збентежив тих самих представників. З шести з половиною тисяч тільки 1740 голосів. В одному місті просто так, вибачте за слово, тупо, забрали п'ять тисяч голосів", повідомив Тягнибок в ефірі одного з телеканалів.

Так само лідер ВО "Свобода" заявив, що в Білій Церкві активісти ставлять наметове містечко під ТВК в рамках акції протесту проти фальсифікації.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 817 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ