Пт, 2024-03-29, 16:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 29 » У Києві святкують День міста
09:35
У Києві святкують День міста
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У останню суботу і неділю травня - 28 і 29 травня 2011 року - традиційно відзначається День Києва. В рамках свята столична влада запланувала понад 150 заходів, як в центрі міста, так і в районах, повідомляє TCH.ua.

О 10 годині на набережній затоки Оболонь відбудеться Міський турнір парусної регати, а в Гідропарку на пляжі "Венеція" - Відкритий міський турнір з пляжного волейболу.

Об 11:00 в Музеї народної архітектури і побуту в Пирогово почнеться Київський відкритий фестиваль повітряних зміїв, а на Співочому полі - конкурс випускників 2011 року "Київський вальс".

Опівдні на Хрещатику відкриється футбольний фан-майданчик, цей захід пройде не тільки з нагоди Дня Києва, але і в рамках святкування 100-річчя київського футболу і підготовки Києва до Євро-2012.

Крім того, на естраді поблизу арки Дружби народів відкриється Міжнародний турнір з богатирського багатоборства "Сильніші в світі".

У 14:00 святкування на Співочому полі продовжиться "фольклорно-художнім святом на схилах Дніпра", а класичну музику можна буде послухати, починаючи з 18:00 на естраді Міського саду Центрального парку культури і відпочинку, де почнуться "Київські літні музичні вечори".

Оригінальним майданчиком святкування Дня Києва впродовж двох днів 28 і 29 травня стане Київська міська галерея мистецтв "Лавра", де проходитиме Фестиваль міської культури "I Love Kiev" ("Я люблю Київ").

Молодіжна програма стартує о 19:00 на Майдані незалежності концертом "Київ - місто, де все починається". У нім візьмуть участь українські зірки: Ірина Білик, Потап і Настя Каменських, Злата Огневич, Джанго і група ТНМК.

Також о 19:00 в Національній опері України пройде концерт майстрів мистецтв "На Україну повернусь", за участю зірок оперних театрів Відня, Ганновера, Лондона, Росії, Цюріха і Штутгарту.

В неділю, 29 травня, в 8:30 традиційно почнеться XIX міжнародний добродійний легкоатлетичний пробіг "Під каштанами" за маршрутом Майдан незалежності - вул. Хрещатик - вул. Червоноармійська - вул. Л. Толстого - вул. Червоноармійська (розворот за вул. Дімітрова і у зворотному напрямі).

На естраді біля арки Дружби Народів об 11:00 відбудеться Міжнародний турнір з кікбоксингу.

О 17:00 на Хрещатику пройде Фінал ХІІ Всеукраїнського конкурсу "Сезони моди - Погляд в майбутнє" в рамках довгострокової програми Kiev Fashion Week.

Кульмінацією свята в неділю увечері повинне стати Шоу фейєрверків з лазерними ефектами над Дніпром і великою концертною програмою за участю національних творчих колективів, зірок української естради і популярних молодіжних груп. Концерт і шоу почнеться о 21:00 за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька (біля Річкового вокзалу).

Спостерігати за шоу фейєрверків в день Києва буде зручно з набережної і схилів Дніпра, Труханового острова і прилеглих районів міста.

Крім того, у всіх районах столиці і міських парках проходитимуть народні масові гуляння, розважальні програми, спортивні змагання, святкові концерти, виступи фольклорних колективів, дитячі конкурси і вестиметься святкова торгівля.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1049 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ