Сб, 2024-04-20, 16:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 16 » У Криму повністю вкомплектували парламент. Але Симоненко вважає, що Грач завалив вибори
07:28
У Криму повністю вкомплектували парламент. Але Симоненко вважає, що Грач завалив вибори
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Виборча комісія Криму зареєструвала останніх двох депутатів кримського парламенту, таким чином, Верховна рада Криму повністю сформована.

У понеділок на своєму засіданні виборча комісія Криму розглянула заяву лідера кримських комуністів народного депутата України Леоніда Грача, котрий очолює список КПУ на виборах до Верховної раду Криму про те, що він відмовляється від мандата депутата кримського парламенту, передає "Інтерфакс-Україна".

- Симоненко вважає, що Грач завалив вибори

У зв'язку з цим, кримський виборчком визнав обраним замість Грача наступного за списком №6 Юрія Воробйова (директор приватного науково-технологічного підприємства).

Окрім того, виборча комісія Криму зареєструвала депутатом Верховної ради Криму №4 списку КПУ В'ячеслава Захарова, який раніше очолював постійну комісію кримського парламенту з питань рекреаційного санітарно-курортного комплексу і туризму. Раніше він не подав заяви про те, що бажає бути депутатом. Тепер така заява надійшла і Захаров зареєстрований.

Таким чином, кримський парламент у складі 100 осіб сформований повністю.

Виборча комісія Криму на своєму засіданні в п'ятницю зареєструвала 98 новообраних кримських депутатів. При цьому, виборчком не зареєстрував двох депутатів, обраних за списками КПУ: Грача і Захарова, оскільки від них не надійшли заяви у виборчком про те, що вони бажають бути обраними депутатами кримського парламенту. Окрім того, Грач є народним депутатом України і йому необхідно було визначитися, якому із двох мандатів він віддасть перевагу.

Симоненко вважає, що Грач завалив вибори

Керівництво Кримського рескому партії обрало неправильну тактику на місцевих виборах і через це їх програло. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляє "Українська Правда".

"Керівництво Кримського рескому партії обрало тактику на конфронтакцію, на негативізм та критиканство. Звідси і разюча різниця в результатах голосування по партійних списках", - зазначив він.

Для прикладу Симоненко розповів, що "за" комуністів в Луганській області проголосувало майже 20% виборців, а у Криму - трохи більше 7%.

"На Президії і на Пленумі ЦК ми прийняли єдину для всієї партії стратегію виборчої кампанії, яка передбачала завоювання голосів виборців, спираючись на конструктивні пропозиції", - заявив лідер.

При цьому він уточнив, що "разом з тим партійними організаціями було надано право, враховуючи конкретні місцеві особливості, обирати різні форми виборчої боротьби і роботи з виборцями".

У вересні Симоненко розкритикував практику критичних виступів в ЗМІ свого колеги за фракцією, голови Кримського рескому КПУ Леоніди Грача, назвавши його поведінку "політичним штрейкбрехерством", про що він заявив в своїй доповіді на Пленумі ЦК Компартії.

"Леонід Іванович не тільки переносить внутріпартійні проблеми на сторінки буржуазних друкарських видань і на екрани олігархічних телеканалів, а перш за все, активно сприяє ворогам партії обмовляти на партію, тобто займається політичним штрейкбрехерством", - констатував Симоненко.

П



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 849 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ