Чт, 2024-04-25, 15:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 4 » У поліції стартує переатестація: співбесіда і детектор брехні. ВІДЕО
17:09
У поліції стартує переатестація: співбесіда і детектор брехні. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Усі тимчасово призначені співробітники Національної поліції пройдуть переатестацію на постійну посаду, претенденти на керівні посади і слідчі в обов'язковому порядку зазнають перевірки на поліграфі та пройдуть співбесіду, заявляє глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

На брифінгу в п'ятницю в Києві вона розповіла, що з 18 листопада проходять переатестацію ті співробітники Нацполіції, які були тимчасово призначені на посаді. "Ніхто не перепризначує на постійну посаду, якщо не пройде атестацію", - сказала очільниця Нацполіції.

За її словами, нині вже завершено перший етап атестації для співробітників нацполіції Києва і Київської області - тестування, його пройшли 13 тис. співробітників. Після тестування з понеділка комісії вивчатимуть особисті справи співробітників, а потім буде етап співбесіди.

"Вперше претенденти на посади, які ми кваліфікуємо як групу ризику, - керівники, слідчі - в обов'язковому порядку пройдуть поліграф", - повідомила Деканоїдзе.

За словами Деканоїдзе, всього працюватиме 12 комісій, у яких будуть представлені співробітники Національної поліції та громадськості. Центральну комісію, за словами глави Нацполіції, очолила вона сама. До цієї комісії увійшли також народні депутати Антон Геращенко і Мустафа Найєм, а також заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич і журналіст Роман Скрипін.

Також вона заявила, що будуть введені так звані "тести благонадійності", підготовлені в Ізраїлі. "Щоб жодна нечесна людина не була призначена", - сказала глава Нацполіції.

Деканоїдзе повідомила, що наступної середи відкриється рекрутинговий центр, який займатиметься відбором і переатестацією співробітників поліції.

Переатестація поліцейських Києва та області завершиться до кінця року, у всій Україні за півроку - Деканоїдзе

Переатестація співробітників Національної поліції Києва та Київської області завершиться до кінця поточного року, потім пройдуть атестацію співробітники Нацполіції Львова та Хмельницького, процес переатестації по всій Україні завершиться через півроку, заявляє Деканоїдзе.

"З понеділка до 28 грудня завершиться переатестація в Києві та Київській області", - повідомила вона.

За словами керівника Національної поліції, потім переатестація пройде у Львові та Хмельницькому.

"Що стосується питання про те, коли закінчиться переатестація. Ви знаєте, це процес дуже важкий, але у нас є концепція 100 днів, після цього буде соціологічне опитування в кожному місті України. Максимальний етап, коли ми закінчуємо переатестацію - це 6 місяців, коли кожен співробітник буде призначений на постійну посаду, отримає нову форму", - повідомила вона.

Що стосується перехідного періоду, то, за словами Деканоїдзе, проблеми, "звичайно ж, будуть, але поетапно вони будуть вирішуватися".

Глава Нацполіції: я не терпітиму скептицизму у співробітників

Деканоїдзе заявляє, що не потерпить скепсису співробітників щодо реформ, і запевняє, що не має в Україні ні політичних, ні економічних інтересів, що дозволить побудувати чесну поліцію.

"Єдине, чого не потерплю, то це скептицизму тих співробітників, які думають, що у нас нічого не вийде", - сказала вона.

Деканоїдзе запевнила, що тести, які проходять співробітники Нацполіції, конфіденційні, купити їх неможливо. "Хочу сказати співробітникам, які хочуть купити тести: не витрачайте гроші даремно - тести не продаються", - заявила керівник Національної поліції.

"Я готова працювати з усіма. Єдине моє завдання полягає в тому, щоб у нас була справжня Національна поліція. У мене немає політичних інтересів, у мене немає економічних інтересів. Єдине, що мене цікавить - це сучасна Національна поліція, сервіс, який ми даємо кожній людині. Я готова працювати з суспільством, з парламентом, з урядом і з вами (журналістами - ред.). Секретів немає, все прозоро", - запевнила Деканоїдзе.

Нагадаємо, 7 листопада в Україні набув чинності Закон "Про Національну поліцію". У той же час Закон "Про міліцію" визнаний як такий, що втратив силу.

Правоохоронці вже нової структури мають право користуватися посвідченнями, печатками, логотипами і емблемами міліції та МВС України до кінця 2016 року. Також у цей період поліцейським дозволяється носіння і використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції.

13 листопада Національна поліція почала атестацію особового складу співробітників поліції Києва і Київської області. Атестаційні комісії складаються, в тому числі, з представників громадськості. Передбачається проведення співбесід зі співробітниками, які тимчасово виконують функції керівників підрозділів Національної поліції. 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: переатестація, Поліція, старт, співбесіда і детектор брехні
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ