Ср, 2024-04-24, 08:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 5 » В Україні стартує Тиждень італійського кіно
13:03
В Україні стартує Тиждень італійського кіно
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

З 5 листопада розпочинається фестиваль "Тиждень італійського кіно", який пройде у Києві, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові та інших містах. Під час фестивалю можна буде переглянути фільми-учасники Венеціанського, Берлінського, Каннського, Токійського, Одеського та інших міжнародних кінофестивалів, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Відкриє фестиваль італійський актор і режисер Мікеле Плачідо, відомий багатьом поколінням телеглядачів своєю роллю комісара Катані в серіалі "Спрут". Але крім акторської кар'єри, Плачідо відомий в Італії ще й як талановитий режисер. У Києві маестро особисто представить свій автобіографічний фільм "Велика мрія".

Крім того, 6 листопада о 12.00 в "Синьому залі" Будинку кіно режисер дасть майстер-клас для українських постановників і студентів. Вхід вільний.

Усього в програмі фестивалю представлено п'ять картин. Усі фільми демонструються мовою оригіналу із субтитрами.

"Велика мрія"

На тлі зародження протестного студентського руху в Італії через такі світові потрясіння, як війна у В'єтнамі, вбивство Кеннеді, Мартіна Лютера Кінга, смерть Че Гевари, розгортається любовна історія. Її головні герої - харизматичний ідейний натхненник протестного руху в римському університеті, симпатичний поліцейський, що мріє стати актором, і студентка з добропорядної сім'ї.

Режисер - Мікеле Плачідо. У ролях: Ріккардо Скамарчіо, Жасмін Трінка, Люка Арджентеро, Массімо Пополіціо.

"Поцілуй мене ще раз" Минуло десять років після історії "Останнього поцілунку", тепер п'ятеро друзів - Карло, Мазко, Адріано, Паоло і Альберто - сорокарічні. Але й через десять років вони відчувають себе нещасними. Щоб хоч якось змінити ситуацію, Карло і Мазко вирішують повернути своїх колишніх дружин, Адріано - налагодити контакт із сином. І так по колу, обмінюючись поцілунками, ляпасами, биттям посуду. Італійські любовні пристрасті показано завдяки специфічному монтажу, який критики охрестили "крещендо Муччіно", і прекрасній музиці.

Режисер - Габріель Муччіно. У ролях: Валерія Бруні-Тедескі, П'єрфранческо Фавіно, Стефано Аккорсі, Вітторія Пуччіні.

"Нога Бога"

Елія має особливий дар - він жодного разу не схибив, пробиваючи пенальті. Але в Елії є проблема - в 18 років він досяг розвитку 12-річної дитини, саме у цьому віці їх з матір'ю покинув батько. Його знаходить футбольний менеджер Мікеле, який не зміг реалізувати свою кар'єру через травму, але має особливий нюх на таланти. Вони разом вирушають до великого міста, щоб здійснити кожний свою мрію - відкрити великого футболіста, стати великим футболістом і... побачити знову батька.

Режисер - Луїджі Сардієлло. У ролях: Еміліо Сольфріцці, Розарія Руссо, Філіппо Пучілло, Елена Боуріка.

"Дивовижний"

Історія про легендарного італійського прем'єр-міністра Джуліо Андреотті, що працював на цій посаді декілька термінів. Він відомий чи то своїм почуттям гумору і зв'язками з мафією, чи то, навпаки, тим, що мафія озброїлася проти нього. Різноманітні смерті, привиди, інтриги, агресивний монтаж і ще більш агресивний саундтрек, а посеред усього цього - маленький смішний чоловічок, майже безпристрасний.

Режисер - Паоло Соррентіно. У ролях: Тоні Сервілло, Ганна Бонаюто, Джуліо Бозетті, Флавіо Буччім.

"Тримай дистанцію"

Життя маленького села на півночі Італії йде своєю чергою, і у глядача є змога добре роздивитися кожного жителя. Пенсіонери проводять дні за чашкою кави. Місцевий нувориш карає свою дружину-румунку, знайдену через сайт знайомств, через туфлі за 800 євро. Водій автобуса милий і пунктуальний. І звичайно, все село збирається на свято з приводу впіймання гігантського тунця. Про все це юний Джованні пише замітки в міланську газету - він серйозно збирається стати журналістом, але поки що найгарячіший випадок, про який вдалося написати, - ліквідація підпільного цеху. Але ось у село приїжджає нова вчителька Мара, яка відразу сподобалася всім, а особливо Хассану, майстрові авторемонту. Джованні стає мимовільним свідком їхніх взаємин. Чи зможе він зберегти правильну дистанцію?

Режисер - Карло Маццакураті. У ролях: Джованні Каповілла, Валентина Лодовіні, Джузеппе Баттістон.

Зазначимо, з 24 до 28 червня 2010 року в київському кінотеатрі "Київ" відбувся 3-й фестиваль "Тиждень турецького кіно у Києві".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 968 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ