Чт, 2024-04-18, 08:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 9 » Вісім команд дізнаються суперників по фінальній стадії чемпіонату Європи-2011
15:18
Вісім команд дізнаються суперників по фінальній стадії чемпіонату Європи-2011
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Вісім команд дізнаються суперників з фінальної стадії чемпіонату Європи-2011 серед молоді під час жеребкування, яке відбудеться 9 листопада в Ольборзі. Крім господарів турніру данців, в жеребкуванні візьмуть участь ще сім збірних, які пройшли через груповий етап кваліфікації і потім у стикових матчах довели своє право на участь у чемпіонаті, повідомляє Корреспондент.

Сила команд, що вже вибули з боротьби, красномовно свідчить, який високий рівень учасників фінального раунду.

На підставі показаних у кваліфікації результатів статус сіяних, окрім збірної Данії, отримали Чехія, Іспанія та Ісландія.

До кола несіяних потрапили фіналісти ЧЄ-2009 англійці, швейцарці, а також збірні України і Бєларусі.

Вісім команд розіб'ють на дві рівні групи. Матчі турніру, що стартує 11 червня 2011 року, пройдуть у Виборзі, Ольборзі, Орхусі і Хернінгу. Через два тижні після старту в Орхусі відбудеться фінал чемпіонату.

Збірна Чехії - єдина команда, що пройшла відбір без єдиної поразки. Обійшовши в п'ятій групі чемпіонів Європи німців, вона мріє повторити успіх 2002 року і знову стати найсильнішою в Старому світі. Чехи відзначилися і в індивідуальному заліку - Томаш Пекгарт з дев'ятьма голами став найкращим бомбардиром кваліфікації.

Найрезультативнішою командою виявилася Ісландія, що посіла в групі друге місце слідом за чехами. Остров'яни забили 33 голи, зокрема чотири - у ворота німців, які поступилися ісландцям з рахунком 1:4.

Про високий рівень конкуренції свідчить і те, що в Данію поїдуть лише три команди, що виступали у фінальному турнірі 2009 року: Бєларусь, Англія і Іспанія. З учасників ЧЄ-2011 лише троє ставали раніше чемпіонами - двічі англійці й іспанці та одного разу чехи.

Головною сенсацією стикових матчів стало дивовижне перетворення бєларусів. У першому поєдинку вони поступилися п'ятиразовим чемпіонам італійцям з рахунком 0:2, але не опустили рук і реабілітувалися в Борисові розгромною перемогою над фаворитами - 3:0. У перші п'ять хвилин зустрічі оформив дубль Володимир Юрченко. Він - один з багатьох, за ким пильно стежитимуть скаути різних клубів. Раніше молодіжна першість континенту не раз давала обдарованим гравцям можливість привселюдно заявити про себе.

Іспанія наступним літом зможе розраховувати на двох чемпіонів світу на дорослому рівні - Хаві Мартінеса і Хуана Мату. У складі збірної Англії - єдиної, хто пробився на турнір утретє поспіль, обіцяє блиснути Джек Уїлшир, а швейцарські уболівальники багато чого чекають від Джердана Шачирі.

Яскравий склад має і українська збірна - за неї виступають кілька учасників Ліги чемпіонів UEFA. Тим паче, що багато футболістів у 2006 році виграли чемпіонат Європи серед хлопців до 19 років.

Данці не проводили офіційних матчів більш як два роки, проте на їхню користь говорять традиційні успіхи господарів молодіжної першості останніми роками. Так, голландці в 2007-му узяли золото, а шведи в 2009-му пробилися в півфінал. Отже, і команда Кельда Бордінггора за підтримки трибун здатна на високі досягнення.

Нагадаємо, що молодіжний чемпіонат Європи відбудеться в Данії з 11 по 25 червня.


Як повідомлялося раніше, у Спілці європейських футбольних асоціацій (УЄФА) визначилися зі складами кошиків перед жеребкуванням фінального раунду молодіжного чемпіонату Європи 2011 року, який влітку наступного року пройде в Данії. Збірна Україна (U-21) потрапила до кола "несіяних" команд.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 734 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ