Пт, 2024-04-26, 05:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 2 » Владу об'єднання професіональних футбольних клубів закликає легалізувати ринок букмекерських ставок
14:31
Владу об'єднання професіональних футбольних клубів закликає легалізувати ринок букмекерських ставок
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Об'єднання професіональних футбольних клубів України "Прем'єр-ліга" заявляє про переслідування правоохоронними органами титульного спонсора чемпіонату України - ТОВ "Парі-Матч", через що вона не може виконувати свої фінансові зобов'язання перед лігою та клубами.

"В останні тижні відбувається цілеспрямоване вибіркове переслідування правоохоронними органами ТОВ "Парі-Матч" і особисто його керівництва. В результаті цих дій правоохоронних органів ТОВ "Парі-Матч" поки позбавлене можливості виконувати фінансові зобов'язання перед Прем'єр-лігою, а футбольні клуби відповідно – отримувати додаткові спонсорські надходження", - йдеться у зверненні, опублікованому у вівторок 1 грудня на офіційному сайті Прем'єр-ліги.

У ньому вказується, що Україна досі залишається однією з небагатьох країн європейського континенту, де законодавство забороняє букмекерські ставки і ставки тоталізатора, і, як наслідок, вітчизняний спорт позбавлений потужного джерела фінансування – спонсорських контрактів букмекерських компаній, що є звичайною практикою в країнах Євросоюзу.

У Прем'єр-лізі зазначають, що ТОВ "Парі-Матч" бере активну участь у робочій групі Міністерства фінансів щодо ухвалення законодавства про легалізацію грального бізнесу в Україні, також спільно з Прем'єр-лігою та Федерацією футболу України компанія підтримує зусилля, спрямовані на законодавчу заборону в країні договірних матчів, у тому числі, викликаних ставками на спорт.

Прем'єр-ліга закликає керівництво держави усунути очевидне непорозуміння і швидше легалізувати ринок букмекерських ставок на спортивні події.

"Вже протягом семи років, після заборони грального бізнесу в 2009 році, український спорт позбавлений одного з ключових інструментів концентрації та перерозподілу коштів від любителів спорту до вітчизняної інфраструктурі спорту – клубам, змагань, спортивним ЗМІ, а держава щороку втрачає мільярди гривень податкових надходжень, блокується створення тисяч нових робочих місць ", - наголошують в організації.

ТОВ "Парі-Матч" є титульним спонсором чемпіонату України з футболу на сезони 2015-2016 і 2016-2017 рр.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 784 | Додав: adminA | Теги: ринок букмекерських ставок, об'єднання професіональних футбольн, легалізація, влада
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ