Вт, 2024-04-23, 14:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 5 » ВО "Свобода": на "розбірки" до Львова їде понад тисяча кримчан
15:51
ВО "Свобода": на "розбірки" до Львова їде понад тисяча кримчан
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

5 травня понад тисяча осіб – серед них молодь і навіть ветерани, і не лише з Криму, але і з інших регіонів країни виявили бажання взяти участь в ході по проспекту Свободи в Львові 9 Травня, повідомляє електронна версія газети "Коментарі" з посиланням на слова лідера партії "Русское единство" Сергія Аксьонова.

"Понад тисяча осіб зі всього Криму виявила бажання їхати. Охочих маса, одесити самі вийшли на нас з бажанням поїхати, з Донецька, Запоріжжя телефонують організації, готові брати участь", - сказав він.

За його словами, кримчани збираються відвідати Львів, як і інші обласні центри України, виключно з дружніми візитами, а не для яких-небудь провокацій.

"Це не Львівська акція, це всеукраїнська акція. У нас люди вручають путівки ветеранам і в Чернігові, і в Тернополі, Харкові. Ми не концентруємося на одному регіоні, це наші опоненти вирішили виставити це як відправний пункт в тому плані, що ми хочемо уславитися провокаторами і створити якісь незручності для львів'ян. Абсолютно жодних намірів таких не було", - підкреслив Аксьонов.

За його словами, всі добровольці готові їхати до Львова виключно за свій рахунок. Проте, відзначив Аксьонов, більше 60-70 представників Криму відправляти до Львова недоцільно. Також "Русское единство" відрадила від дальньої поїздки ветеранів. "Ми не налаштовані на жодне протистояння, тому не збиралися створювати чисельну перевагу. Хоча у наших можливостях легко сконцентрувати у Львові до 5 тисяч наших прихильників, без жодних проблем. Ми там нікого не боїмося, абсолютно, - запевнив Аксьонов. - Ми всі живемо в одній державі і у нас абсолютно дружні цілі. А там для цього є органи правопорядку, які повинні не допустити порушень закону з будь-якого боку, у тому числі і з нашого".

Лідер "Русского единства" повідомив, що 5 травня о 10.00 почалося засідання Окружного адміністративного суду Львова, який повинен заборонити або дозволити захід. Якщо захід буде заборонено, кримчани все однак поїдуть туди, але вже просто як гості.

"З метою обміну досвідом, познайомитися, поспілкуватися. Більше створити комфортну обстановку для ветеранів, проявити пошану, увагу кримчан, вінки принести і так далі", - додав він.

Видання нагадує, голова фракції ВО "Свобода" в Львівській облраді Ірина Сех заявила, що з Криму до Львова планується відправити шість автобусів з представниками партій "Родина" і "Русское единство", які мають намір 9 травня провести хід від Оперного театру по проспекту Свободи.

ВО "Свобода" звернулася до голови Львівською облгосдаміністрації Михайла Цимбалюка і начальника Головного управління МВС України у Львівській області Богдана Щура з вимогою зупинити приїзд цих груп до Львова, "інакше в місті може трапитися біда і проллється чиясь кров".

Як повідомлялося раніше, 4 травня Львівський апеляційний адміністративний суд заборонив марш російських націоналістів 9 травня у Львові. 2 травня представники Закарпатської облорганізації УНП заявили, що відзначатимуть 9 травня з прапорами УПА і антигітлерівської коаліції . У свою чергу, 28 квітня Львівська облрада ухвалила саботувати червоні прапори під час святкування 66-х роковин Дня Перемоги.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 971 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ