Чт, 2024-04-25, 14:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 18 » Зґвалтована Стросс-Каном може бути хворою на СНІД
20:15
Зґвалтована Стросс-Каном може бути хворою на СНІД
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

У Домініка Стросс-Кана, можливо, є більш серйозний привід для занепокоєння, аніж тюремний строк, що йому загрожує.

Жінка, яку імовірно намагався зґвалтувати Стросс-Кан, раніше проживала в квартирі, "орендованій тільки для людей з ВІЛ та СНІДом", з'ясував таблоїд The New York Post. Однак зазначається, що через лікарську таємницю журналістам не вдалося однозначно встановити, чи поставлено покоївці такий діагноз, передає InoPressa.

Йдеться про якусь квартиру в Бронксі, де покоївка разом з дочкою жила до січня цього року. У користування хворим на ВІЛ/СНІД її надає організація Harlem Community AIDS United. За даними неназваного джерела, ще раніше, з 2008 року, покоївка жила у Хай-Бриджі, також у оселі, орендованій Harlem Community AIDS United.

32-річна іммігрантка із Західної Африки звинуватила главу МВФ у тому, що той двічі примусив її до орального сексу, після чого спробував зґвалтувати, нагадує видання. Ім'я Стросс-Кана вона дізналася лише через "день чи два" після події, стверджує адвокат.

В даний час проводиться ДНК-експертиза сперми, яку покоївка, за її словами, виплюнула на підлогу. Жінку для її власної безпеки тримають в окружній прокуратурі Манхеттена. Якийсь "впливовий адвокат, один з тих, хто намагається встановити з нею контакт, щоб запропонувати відступні", сказав The New York Post таке: "Вона може отримати 6 млн доларів, а то й більше, якщо просто буде тримати язик за зубами".

За Стросс-Каном, якого утримують у в'язниці "Райкерс-Айленд", встановлено спеціальне спостереження, щоб запобігти можливості суїциду. Його адвокати поки що не коментують інформацію про можливе захворювання покоївки. Захист стверджує, що близькість між Стросс-Каном і покоївкою мала місце за взаємною згодою.

Стросс-Кан атакує: "Покоївка була згідна"

Захист Стросс-Кана змінює стратегію, пише Мауріціо Молінарі у матеріалі, опублікованому в газеті La Stampa.

"Домінік Стросс-Кан змінює стратегію захисту: програвши бій за звільнення під заставу, тепер він робить ставку на те, щоб делегітимувати жінку, яка звинувачує його в сексуальному насильстві, і на відсутність фізичних доказів "содомії". Організатор контрнаступу - Бен Брафман, войовничий адвокат зірочок Манхеттена", - пише видання.

"Брафман має намір домогтися того, щоб громадськість не ставилася до його підзахисного як до багатої і могутньої людини, яка використовувала беззахисну покоївку для задоволення своїх сексуальних бажань. Звідси і заяви, зроблені виданням Манхеттена: "Факти, які ми маємо, свідчать про те, що зустріч пройшла за обопільною згодою". Відповідно з реконструкцією подій, 32-річна африканка з невідомих мотивів погодилася на секс зі Стросс-Каном, але потім передумала і заявила про зґвалтування - можливо, з метою отримання грошей", - пише автор статті.

"У цій реконструкції подій робиться ставка на часовий проміжок, під час якого виконавчий директор МВФ спокійно залишив готель і служба безпеки його не зупинила. Покоївка, таким чином, заявила про факт зґвалтування не відразу, а лише після того, як оцінила, можливо, разом з іншими особами, доцільність заяви проти Стросс-Кана. Подібна стратегія, на думку колишнього федерального прокурора Дугласа Берна, використовується захистом для створення атмосфери невпевненості, здатної породити сумніви щодо передбачуваної жертви", - повідомляє кореспондент.

"Деякі співробітники адвокатів навіть заявляють про те, що "їх вразила зовнішність жінки": вона була до того непривабливою, що навряд чи можна говорити про раптовий сексуальний потяг, на чому наполягає покоївка", - зазначає журналіст.

Главу МВФ захищає "хитрий стратег та маніпулятор", який врятував від в'язниці Джексона

На сайті тижневика Focus опубліковано статтю, присвячену знаменитому адвокатові Брафману. Свого часу він врятував від в'язниці Майкла Джексона, а зараз збирається захищати голову МВФ Стросс-Кана. В даний час Стросс-Кан перебуває в попередньому ув'язненні в Нью-Йорку за звинуваченням у спробі згвалтування.

"Якщо 62-річного банкіра визнають винним за всіма пунктами, то йому можуть призначити покарання у вигляді 74 років позбавлення волі". Але Брафман впевнений, що справа до цього не дійде. "Боротьба тільки почалася, - каже він, - спростувати звинувачення досить просто".

Оглядач розповідає, що колеги називають Брафмана "хитрим стратегом, маніпулятором і підкорювачем сердець", маючи на увазі, в тому числі, і серця присяжних засідателів, які виносять вердикт про винуватість чи невинуватість підсудного. У суддівських колах він вважається наполегливим і агресивним - Стросс-Кан зараз потребує саме такого захисника, упевнений кореспондент.

Нью-йоркський адвокат Тоні Мессіна пророкує, що для захисту іменитого клієнта Брафман візьме на озброєння "димові гранати": напустити туману, щоб "з самого початку поставити звинувачення під сумнів". Перш за все, він пройдеться за показаннями покоївки, яка, з одного боку, є можливою жертвою, а з іншого - основний свідком звинувачення. Він буде стверджувати, що жінка або бреше, або ж що секс був, але за обопільною згодою.

Грубер пише також про американську правову систему, яка надає адвокатам широкі можливості для захисту своїх клієнтів. У США в кримінальному процесі необов'язково доводити невинність підсудного, пояснює він, досить викликати у присяжних обгрунтовані сумніви. А це Брафману зазвичай вдається як нікому іншому.

Жінки-міністри ЄС вимагають негайної відставки Стросс-Кана

У МВФ розпочалися дискусії з приводу кандидатури на посаду виконавчого директора цієї фінансової структури у зв'язку з сексуальним скандалом, в центрі якого опинився Стросс-Кан, нинішній глава МВФ, пише Марко Заттерін у статті, опублікованій La Stampa.

"Сексгейтом", в який залучено Стросс-Кана і який трясе Міжнародний валютний фонд, викликав гнів міністрів-жінок ЄС. "Злочини, в яких його звинувачують, жахливо важкі", - заявила елегантна іспанка Елена Сальгадо, вона впевнена, що директор МВФ "повинен більше дружити з головою" і Стросс-Кану необхідно почати процес відходу у відставку до того, як втратить посаду за відомими невеселими причинами", - пише видання.

"Він повинен подумати про збиток, який він завдав МВФ", - зазначила австрійка Марія Фектер. Вимога обох синьйор однозначно, наголошує італійське видання: Стросс-Кан повинен піти якомога швидше.

Незважаючи на обережну позицію чоловіків, велике шоу, пов'язане з періодом після відходу Стросс-Кана, розпочалося. "Непристойно говорити про наступника зараз", - гірко зазначив Жан-Клод Юнкер, голова Єврогрупи, він не готовий обговорювати свого хорошого друга до винесення остаточного вердикту. "Він не пішов у відставку, і я не знаю, чи винен він, до чого тоді задаватися питанням, ким його слід замінити?"

Зовсім іншої точки зору дотримується Сальгадо: "Якщо я повинна продемонструвати комусь солідарність, - сказала вона, побічно відповідаючи люксембуржці Юнкер, - то я сілідарізіруюсь з жінкою, на яку було скоєно напад, - якщо це було дійсно так". "Сумна і така, що не вкладається в голові пригода", - тільки й сказала Крістін Лагард, міністр фінансів Франції. Парижанка змушена бути обережною, оскільки вона кандидат на те, щоб зайняти місце заарештованого співвітчизника", - пише автор статті.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 869 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ