Ср, 2024-05-01, 07:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 1 » На Київщину та Одещину їдуть "бритоголові молодики"
07:07
На Київщину та Одещину їдуть "бритоголові молодики"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Голова Київської обласної організації партії "За Україну!" Євген Жовтяк звернувся до МВС з вимогою посилити охорону виборчих дільниць № 23 і №24 в селищі Коцюбинське Ірпінської міської ради. Про це він повідомив Офіційному сайту "За Україну!".

"Мої джерела в правоохоронних органах повідомили, що після закінчення голосування о 22:00 міліціонери, присутні на дільницях, будуть відкликані своїм начальством", - сказав Жовтяк.

- "Українська платформа": Під Київ стікаються "бритоголові молодики"
- "За Україну!": До Одеської області їдуть молодики громити дільниці

"Натомість вже зараз там скупчуються групи "бритоголових" на автомобілях, які готуються громити виборчі дільниці №23 і №24, як тільки їх покине міліція. Тому я звернувся до правоохоронних органів з вимогою посилити охорону цих дільниць", - зазначив голова Київської обласної організації партії "За Україну!".

"Нам вдалося зупинити на Київщині карусельників з Бердянська. Тому люди.які організовують фальсифікації, будуть вдаватися до погромів", - переконанийюди, Жовтяк.

Він також закликав журналістів і міжнародних спостерігачів прибути на ці дільниці, щоб не допустити провокацій і погромів.

"Українська платформа": Під Київ стікаються "бритоголові молодики"

Представники партії "Українська платформа" застерігають, що на виборчі дільниці у Києво-Святошинському районі Київської області почали прибувати "бритоголові молодики".

Як повідомили у прес-службі партії з посиланням на члена президії партії, заступника голови Київської обласної партійної організації, кандидата у депутати Києво-Святошинської районної ради Анатолія Тищенка, офіційні спостерігачі та довірені особи кандидатів від партії зафіксували у Києво-Святошинському районі факти прибуття на виборчі дільниці невідомих людей, які реєструються офіційними спостерігачами від "фальшивої" "Батьківщини".

В "Українській платформі" стверджують, що ці невідомі нібито проводять "роз’яснювальні бесіди" з членами ДВК, щоб мати змогу сфальсифікувати результати виборів.

За словами Тищенка, неспокійна ситуація на виборчих дільницях сіл Мироцьке, Забір’я, Малютянка, Шпитьки та Боярка.

"На кожну дільницю заїжджають мінімум по п’ятеро хлопців, які проводять "роз’яснювальні бесіди" із головами ДВК. Зокрема, щойно надійшла інформація про те, що на виборчу дільницю №13056, що в селі Малютянка Києво-Святошинського району, на автомобілі, схожому на "джип", приїхало семеро "здоровенних хлопців, високих на зріст та атлетичної фігури", зареєструвалися офіційними спостерігачами від "Батьківщини" і одразу ж попрямували до голови ДВК. Наразі голова та секретар цієї ДВК знаходяться в оточенні цих "хлопців", - заявив Тищенко.

За інформацією виборчого штабу Києво-Святошинської "Української платформи", ці бритоголові хлопці працюють від імені "фальшивої" "Батьківщини" і мають на меті залишитись на дільницях після 22.00 тет-а-тет із членами ДВК, вивівши при цьому з дільниць офіційних спостерігачів та довірених осіб, для фальсифікації результатів виборів.

Місцеві мешканці занепокоєні таких ходом подій і просять захистити їхні виборчі права.

"За Україну!": До Одеської області їдуть молодики громити дільниці

Партія "За Україну!" вимагає від правоохоронців не випускати з Білгород-Дністровського автобуси з бандитами, які готуються вирушити до селища Затока для захоплення виборчої дільниці № 1001024. Про це заявив голова Білгород-Дністровської районної організації партії "За Україну!" Сергій Бєлогорлов, повідомляє прес-служба партії.

"З різних джерел" нам говорять про те, що в Білгороді-Дністровському збираються "автобуси з бандитами, щоб захопити дільницю", сказав голова місцевої організації партії "За Україну!".

"Приміщення для голосування знаходиться на першому поверсі, там немає грат, на всю Затоку в нас троє міліціонерів, та й ті нічого не роблять. Зараз для захисту голосів виборців ми потребуємо не стільки спостерігачів, скільки фізичного захисту", - сказав Сергій Бєлогорлов.

"В даний момент біля приміщення виборчої дільниці збираються мешканці Затоки, які готуються фізично захищати дільницю від бандитів, якщо не втрутяться правоохоронці", - повідомив Бєлогорлов.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 845 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ