Сб, 2024-04-20, 02:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 20 » ЗМІ заплуталися, який саме Кім поїхав з офіційним візитом до Китаю: батько чи син
22:49
ЗМІ заплуталися, який саме Кім поїхав з офіційним візитом до Китаю: батько чи син
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Суперечлива інформація надходить з Південної Кореї, де місцеві ЗМІ не можуть розібратися, хто саме в п'ятницю відвідав Китай - Кім Чен Ун, син і вірогідний спадкоємець лідера КНДР Кім Чен Іра, чи ж сам лідер, передає Reuters.

Раніше агентство Yonhap повідомило, що Кім Чен Ун розпочав візит до Китаю рано-вранці в п'ятницю. За даними агентства, цей візит мав зміцнити і підвищити його статус як майбутнього наступника Кім Чен Іра.

Проте потім південнокорейський телеканал MBC з посиланням на джерело в уряді Південної Кореї передав, що в Китаї з візитом перебуває сам північнокорейський лідер Кім Чен Ір, повідомляє РИА "Новости".

Наприкінці січня МЗС Китаю заявляв, що не володіє інформацією про можливий візит до Китаю молодшого сина керівника КНДР Кім Чен Уна, про що повідомляли південнокорейські ЗМІ.

У жовтні МЗС Китаю офіційно повідомляв, що голова КНР Ху Цзіньтао запросив північнокорейське керівництво відвідати Китай.

Зазначимо, що плутанина могла виникнути у зв'язку з секретністю, якою зазвичай супроводжуються закордонні поїздки лідера КНДР. Раніше схожа ситуація склалася в квітні. Тоді як ЗМІ повідомляли про візит Кім Чен Іра до Китаю, офіційні чиновники відмовлялися давати підтвердження.

Кім Чен Ун, який восени минулого року обійняв посаду заступника голови Центрального військового комітету Трудової партії Кореї і був фактично представлений країні як спадкоємець, повинен, як вважають, самостійно зустрітися з китайським керівництвом, щоб закріпити його статус наступника найвищої влади в КНДР.

Китай - єдиний військовий союзник Пхеньяна, його головний економічний донор і господарський партнер.

У поїздці, як повідомляється, сина Кім Чен Іра супроводжує його дядько, заступник голови Державного комітету оборони Чан Сон Тхек. Вважається, що він відповідає за процес зміцнення позицій спадкоємця.

Молодший син лідера КНДР, за різними даним, народився 1983 або 1984 року, зовні він дуже схожий на свого діда - засновника КНДР маршала Кім Ір Сена.

Матір'ю спадкоємця була балерина До Ен Хі, яку вважають третьою дружиною Кім Чен Іра. За деякими даними, вона померла 2004-го у віці 51 рік.

Середню освіту Кім Чен Ун здобув в Міжнародній школі в Берні (Швейцарія), вважається, що він володіє англійською і німецькою мовами. Потім, як вважають, Кім Чен Ун закінчив у Пхеньяні Військовий університет імені Кім Ір Сена.

Під час з'їзду Трудової партії Кім Чен Уна прийняли до складу ЦК Трудової партії Кореї (ТПК), і він став заступником свого батька у Військовому комітеті ЦК ТПК. Крім того, Кім Чен Уна призначено на посаду віце-голови Центральної військової комісії.

Зазначимо, старший син лідера Північної Кореї Кім Чен Нам висловився проти династичного успадкування влади, в результаті якого, як очікується, його молодший єдинокровний брат, Кім Чен Ун, перебере кермо влади в свої руки.

Проте 8 жовтня 2010 року високопоставлений північнокорейський функціонер вперше публічно підтвердив, що наступником лідера КНДР Кім Чен Іра стане його молодший син Кім Чен Ун.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 884 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ