Сб, 2024-04-20, 03:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Грудень » 11 » Зник у Китаї один з найбагатших людей країни
20:33
Зник у Китаї один з найбагатших людей країни
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

У Китаї зник один з найбагатших людей країни, Го Гуанчан - засновник найбільшого приватного фінансового конгломерату Fosun Group. За даними ЗМІ, бізнесмен не виходить на зв'язок з четверга, 10 грудня. Компанія Гуанчан призупинила продаж акцій через зникнення власника.

Про те, що бізнесмен зник, повідомив китайський діловий журнал Caixin з посиланням на джерела. За даними видання, мільярдер, відомий як "китайський Уоррен Баффет", перестав виходити на зв'язок у четвер у другій половині дня. У Fosun Group виданню повідомили, що ще опівдні четверга 48-річний Го Гуанчан був у Шанхаї.

У соцмережах поширилася інформація про те, що правоохоронці нібито затримали Гуанчана в шанхайському аеропорту і відвезли звідти закутим у кайданки, пише The South China Morning Post. У той же час одне з джерел SCMP назвало це чутками.

Після зникнення бізнесмена Fosun Group оголосила про тимчасове призупинення торгів акціями "до публікації важливої внутрішньої інформації компанії", зазначає Bloomberg.

За даними видання, Гуанчан зник на тлі поширення інформації про його перебування під слідством у справі про хабарництво. Знайомий із ситуацією бізнесмен розповів The South China Morning Post, що власник Fosun Group може бути допитаний у справі колишнього віце-мера Шанхая Ая Баоцзюня і віце-президента комісії з регулювання ринку цінних паперів Китаю Яо Гана.

Го Гуанчан - один з найвідоміших китайських підприємців, чий особистий статок сягає 78 млрд доларів. Бізнесмен тісно пов'язаний з китайською владою: він обіймав державні посади, був, зокрема, депутатом, представляв Шанхай у Народній політичній консультативній раді Китаю і не один раз брав участь у державних заходах як представник і особа китайського бізнесу, зазначає російський "КоммерсантЪ".

Fosun Group - одна з найбільших диверсифікованих корпорацій Китаю, яка цікавиться, зокрема, фармацевтичною промисловістю і електронною комерцією. Крім того, протягом багатьох років компанія займалася скупкою великих активів за кордоном. Серед них за останні роки - французька туристична компанія Club Mediteranee SA, канадський Cirque du Soleil Inc, нерухомість по всьому світу, включаючи 28 Liberty, раніше відома як One Chase Manhattan Plaza.

Нині, за даними ЗМІ, Fosun Group веде переговори про покупку ізраїльської страхової компанії і німецького банку. В цілому за останні пару років компанія витратила на придбання за кордоном 57 млрд доларів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 801 | Додав: adminA | Теги: китай, один з найбагатших людей країни, зник
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ