Сб, 2024-05-04, 19:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 32 33 34 35 36 ... 39 40 »

Список представників бєларуської влади, яким заборонено в'їжджати на територію Польщі, став відповіддю Варшави на розгін акції опозиції 19 грудня в Мінську.


Помаранчева революція незворотно змінила Україну і тому важко буде ввести авторитаризм.

 

Китай і США досягли прогресу в усуненні багатьох двосторонніх розбіжностей.



Компанія особливо виділяє 11 країн, зокрема Росію, в категорію "вкрай ризикованих" для інвесторів.


"Timeo Danaos et dona ferentes" ("Боюся данайців, які дари приносять"). Кердрель рекомендує адаптувати їх до сьогоднішніх реалій і побоюватися "китайців, які навіть дари приносять".


Комісар ЄС у справах розширення блоку Штефан Фюле у вівторок застеріг керівництво України, сказавши, що тісніша інтеграція з Брюсселем залежить від відданості основним принципам ЄС - демократії та свободи ЗМІ.


Лукашенко не заходить так далеко, як сталінський терор, - "нікого не розстрілюють", наголосив один мінський опозиціонер. "Але арешти, обшуки і ця погроза дитині покликані залякати людей і примусити опозицію до співпраці з КДБ".


Браузер Firefox корпорації Mozilla став лідером за популярністю серед інтернет-браузерів в Європі.

 

Аби підпорядкувати своїм інтересам Всесвітню павутину, Кремль застосовує не пряму цензуру китайського зразка, а більш витончений засіб.



Вечірка пройшла у власному маєтку Абрамовича, де є басейни, безліч павільйонів і бунгало, з яких відкривається мальовничий вид на океан


В сучасній Росії кинути виклик Путіну - все одно що встати на шляху танка. Або відійди вбік, або чекай, що тебе рано чи пізно розчавлять".
"Влада стоїть над правом".Обвинувальний вердикт - ганьба для сучасної Росії. Цілком очевидно, що тиск з боку Путіна був дуже сильним і що судді підкоряються будь-якому його рішенню


Україна увійшла до п’ятірки країн-виробників дитячої порнографії та до десятки лідерів з її поширення


Лукашенко, схоже, знову віддаляється від Європи в напрямку Сходу і великого російського брата, - констатує видання, стверджуючи: - Допомога ЄС тепер як ніколи повинна залежати від долі опозиціонерів"


"Українська прокуратура в понеділок офіційно висунула кримінальні звинувачення Юлії Тимошенко, провідній опозиційній фігурі і колишньому прем'єр-міністру, що вперше з'явилася на міжнародній арені як один з лідерів Помаранчевої революції 2004 року"


Харизматичний Лукашенко вміє подобатися народові, "місяць тому країна, що заборгувала МВФ, на 50% підвищила мінімальну зарплату і на 30% - оклади держслужбовців".
Брюссель мріє про добровільну трансформацію режиму, але не має ілюзій ."Хоч    би що говорив Лукашенко, ясно одне: демократія - не його дорога, і змінити його неможливо"


В ночь с 20-го на 21 декабря жители Земли смогут наблюдать уникальное природное явление: солнцестояние, которое совпадет с полным лунным затмением. Последний раз подобное положение небесных светил было зафиксировано 456 лет тому назад


Дорогому годиннику віддає перевагу і патріарх Всієї Русі Кирило. У липні під час візиту патріарха в Україну журналісти зняли на його руці годинник марки Breguet вартістю від 28 до 36 тисяч євро


В день свого народження - 19 грудня - Брежнєв любив постріляти кабанів. Про полювання за участю генсека ходили багато чуток - нібито кабанів спеціально прив'язували до кілочка, щоб п'яний генсек не промазав


"Тимошенко стверджує: розслідування проти її політичних однодумців - спроба провчити супротивників і відвернути увагу від імовірної корупції адміністрації самого Януковича і його спонсорів-олігархів"


Підготовлена, але поки що офіційно не опублікована, спецдоповідь Ради Європи звинувачує колишніх командирів Армії звільнення Косова (АЗК), разом з нинішнім головою косовського уряду Хашимом Тачі, в торгівлі людськими органами і наркотиками