Ср, 2024-05-08, 04:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 88 89 »


Все родители очень беспокоятся о здоровье своих детей, а поэтому когда из ним возникают проблемы, то не жалеют ни денег, ни времени на их решения



Однажды, наблюдая в парке в Москве, как катаются подростки на маленьком катке, я заметила женщину, которая ходила по заснеженным дорожкам вокруг стадиона и по аллеям. Шла она одна, без собачки, не торопясь.



В банях снимают напряжение и учатся выносливости. Простуду лучше лечить холодом. Гипертонию - теплом. Совместить несовместимое, противоречивое и даже конфликтное - на это способна только медицина.



Експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) віднесли викиди дизельного двигуна до речовин, які викликають у людини рак.



Для кого-то вегетарианство - стиль жизни, глубинная философия, которая диктует жизненные принципы и нормы поведения, для кого-то - модное увлечение ...

 

Болгарські науковці створили ковбасу для профілактики раку. "Родзинка" цього виробу в тому, що замість харчових барвників в ковбасу додають лікопін - речовину, що міститься в шкірці томатів і дає їм червоний колір.




Хронічний стрес у дітей призводить до зменшення зони мозку, пов'язаної з пам'яттю, що позначається на когнітивних здібностях.



О том, что чай – вкусный и полезный напиток, знают многие. Одним из важных элементов, содержащихся в чае и оказывающих особое влияние на организм человека, являются чайные полифенолы.



Из-за того, что население развивающихся стран перенимает вредные привычки жителей развитых государств, к 2030 году глобальный уровень заболеваемости раком вырастет на 75%.



У Запоріжжі місцеві ескулапи вже сім років лікують від божевілля здорову людину. Діагноз "шизофренія" студентові Максиму Генчеву встановили ще 2005 року.



Результаты исследований, проведенных сотрудниками Гавайского университета в Маноа, свидетельствуют о том, что полные женщины, существенно уменьшившие свой вес, менее привлекательны для мужчин, чем те, кто никогда не страдал ожирением.



Кабмин ограничил ввоз в Украину импортных препаратов. "С 1 июня ввозить в Украину можно будет не более пяти упаковок каждого наименования лекарственных средств, если эти лекарства предназначены не для продажи", - сообщает пресс-служба Николая Азарова



Ліки від хвороби Альцгеймера допомогли американцям подолати нав'язливий потяг до покупок. Клінічні випробування мемантину провела група фахівців університету Міннесоти.

 

 

Новинку от японских изобретателей, электронную сигарету, во всем мире уже называют самой лучшей альтернативой курению, которая, ко всему прочему, еще и помогает избавиться от этой вредной привычки.




Риск внезапной смерти во время секса возрастает во много раз, если мужчина занимается "этим" не с законной супругой, а "на стороне".



В американському штаті Коннектикут розпочато випробування ліків під назвою "іомазеніл", які, як припускають медики, можуть успішно боротися зі станом сп'яніння.



Протягом десяти років професор Моше Котлер з кафедри імунології Єврейського університету в своїй лабораторії вивчає можливість використання в боротьбі з раковими клітинами вірусу імунодефіциту людини.

 

Даже в супермаркетах возле касс, не только в аптеке, продают всякие гели и смазки, специально разработанные фармацевтами для более полного блаженства от сексуальной жизни. Это - лубриканты.


 

Существуют такие болезни, с которыми людям не всегда удобно обращаться к врачам за помощью в их лечении, а поэтому они пытаются их побороть сами.




Львовским медикам "скорой" часто приходится оказываться в роли врача-гинеколога и принимать роды дома, в квартирах рожениц.