Сб, 2024-04-27, 00:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Катастрофи та природні катаклізми. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 97 98 »

Жертвами потужного землетрусу, який стався у неділю на півночі Індії, за офіційними даними, стали щонайменше 150 осіб. Це дані з урахуванням загиблих в індійських штатах Західна Бенгалія, Біхар, Джаркханд, в сусідніх Бутані, Непалі і Південному Тибеті.


Тропічний шторм "Офелія", що став уже п'ятнадцятим у нинішньому сезоні ураганів, набирає силу над центральною частиною Атлантичного океану.


У Японії три людини загинули і не менше кількох десятків отримали поранення в результаті тайфуну "Роке", який продовжує свій рух у напрямку до японської столиці. Про це повідомили служби порятунку.




В Австрію прийшла незвично рання зима. Ще у вихідні температура там була в межах кліматичної норми. А тепер впала на 10-15 градусів.





Прокуратура обвиняет семерых сотрудников правительственной группы в халатности, а также в том, что они "предоставили приблизительное, обобщенное и бесполезное заключение о рисках сейсмической активности, а также неполную, неточную и противоречивую информацию".


По меньшей мере три человека погибли и шесть пострадали в результате трех землетрясений магнитудой от 4,8 до 5,8, происшедших менее чем за полтора часа на юге Гватемалы.



Землетрус, що стався в неділю на кордоні Індії з Непалом, за останніми даними, призвів до загибелі щонайменше 36 людей, оголосила в понеділок місцева влада.



Щонайменше 12 осіб загинули, 40 отримали поранення в результаті обвалень будівель, викликаних потужним землетрусом на півночі і сході Індії, на кордоні з Непалом.


Причиною задимлення стали лісові пожежі, викликані небувало жаркою і сухою для цієї пори року погодою. Зокрема, в Подгориці нещодавно було побито 60-річний рекорд - температура в місті піднялася до 37 градусів.


Фасади багатьох будинків виглядають так, ніби потрапили під кулеметний вогонь. Мешканці навіть розповідають, що бачили торнадо.


Середня швидкість вітру становила близько 90 км/год, а в окремих районах Уельсу досягала 130 км/год. Очікується, що сьогодні пориви вітру будуть слабшати.


В Таиланде сильнейший 17-часовой ливень привел к серьезным наводнениям. В общей сложности в результате стихийного бедствия пострадали более полумиллиона человек. Число погибших, по предварительным данным, составляет 82 человека.



Кількість жертв великої повені в пакистанських провінціях Сінд і Пенджаб на 5 вересня сягнула 88 осіб. Від стихії потерпіли понад 8 млн жителів країни, більше 200 тис людей було евакуйовано з зони лиха.





Через 10 років після трагедії 9/11 в США NASA оприлюднила відеозапис руйнування башт-близнят в Нью-Йорку, який зробили з борту МКС астронавти NASA. Відео зняте у момент обвалення другої башти ВТЦ.


У зв'язку з лісовими пожежами у штаті Техас, в результаті яких знищено понад 1000 будинків, президент Барак Обама оголосив режим надзвичайної ситуації у штаті.


Всього на борту судна знаходилося близько 600 осіб. 325 пасажирів врятовано, близько 100 осіб вважаються зниклими безвісти.


Підземний поштовх силою до 3 балів стався в Чорному морі, (20 км від узбережжя міста Ялта).


Аварійна АЕС викинула в атмосферу 15000 терабеккерелей канцерогенного цезію - приблизно в 168 разів більше, ніж атомна бомба в Хіросімі.


Завантажена шоколадом фура, яка зіткнулася з маршруткою, йшла у складі колони, що прямувала з Росії до Тернополя. Маршрутка здійснювала регулярний рейс.


Через вихід з берегів кількох річок надзвичайний стан оголошено в штаті Пенсильванія. Загрозу повені також оголошено в штатах Нью-Йорк, Меріленд, Вірджинія, Делавер.