Нд, 2024-04-28, 01:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини про відпочинок і туризм. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 65 66 »

 

 

С 29 мая вступило в силу соглашение о взаимном признании и обмене водительских удостоверений, подписанное правительствами Украины и Италии в ноябре 2015 года.


 

 

Лоукостер Wizz Air може повернутися в міжнародний аеропорт Львова уже в цьому році. Про це повідомила директор аеропорту Тетяна Романовська.

.


 

Європейська комісія розраховує, що Україна найближчим часом отримає безвізовий режим, незважаючи на скептичні заяви деяких країн-членів ЄС. Про це йдеться в офіційному коментарі Представництва ЄС в Україні.


 

Запровадження безвізового режиму між Європейським Союзом і Україною, рішення про який має ухвалити Європарламент, йде за планом, а інформації про затримки немає, повідомив глава представництва ЄС Ян Томбінський.


пейнтбол

 

З кожним днем все більше стають популярними розваги для сімейного активного відпочинку – квест-руми, пейнтболи, спуски на байдарках і чимало інших не менш захоплюючих і цікавих ігр та розваг.


 

Державна авіаційна служба домовилася з Головним управлінням цивільної авіації Вірменії про повне зняття обмежень у повітряному сполученні між країнами. Про це йдеться в повідомленні Державіаслужби.


путешествие

 

Самым распространенным для нас видом путешествий является путешествие в пространстве. Такие путешествия были не чужды нашим предкам в поисках столь необходимого нового места для ночлега.


 

Отдохнуть в Эмиратах мечтают многие, ведь для туристов это считается престижным. ОАЭ находятся на берегу Персидского залива. Это страна с высоким уровнем жизни.


готелі у Львові

 

Організація ділових поїздок і туристичних подорожей стала набагато більш простою і зручною завдяки можливостям всесвітньої павутини Інтернет.


 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін і глава МЗС Румунії Лазар Команеску підписали угоду про скасування плати за оформлення довгострокових віз для громадян двох країн, повідомило посольство України в Румунії.


 

Зустрічали американський круїзний лайнер сотні кубинців, і не лише ті, чиї родичі припливли морем до Гавани, а й ті, хто радіє черговому знаку потепління відносин між двома країнами.


 

В ближайшее время Украина всё же может получить безвизовый режим с Европой. В частности, речь идёт об отмене виз для краткосрочных (до 90 дней) поездок в государства-участники Шенгенского соглашения.


 

Міністерство закордонних справ України занепокоєне випадками безпідставного затримання українців у Російській Федерації. Про це йдеться у заяві відомства, оприлюдненій 28 квітня.


фидерное удилище

 

Все любят отдыхать, ну а если уж активно - тогда это вообще удовлетворение для всего тела и мозга в том числе. Получение эндерфина всеми частями тела, где активная физическая работа доставляет истинное удовольствие.


 

 

Голови МЗС країн Північної Європи, Балтії та Вишеградської групи заявили про необхідність без зволікання надати право безвізового в'їзду в ЄС громадянам України і Грузії.


 

Єврокомісія в середу 20 квітня оголосила про подання законодавчої пропозиції щодо візової лібералізації для України. Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті Єврокомісії.


 

 

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс заявив, що Україна виконала своє "домашнє завдання" для візової лібералізації.


 

Євросоюз може включити до угоди про візову лібералізацію з Україною особливий пункт, що дозволятиме швидко скасувати вже запроваджений безвізовий режим у разі невиконання Україною вимог спільноти.
 


охотничий магазин

 

Отдых на природе – заветная мечта каждого человека. Свежий воздух, первобытная красочная природа, шашлычки, веселая компания, что может быть лучше?


 

У 2015 році 19% українців, які подавали документи на отримання британської візи, отримали відмови. Про це йдеться у відповіді посольства України у Великій Британії на запитання громадян на сторінці у Facebook.