Сб, 2024-05-11, 14:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини про відпочинок і туризм. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 65 66 »

 

 

Ну, вот и воплотились в жизнь многолетние мечты, у нас, наконец, есть свой дом, да еще с обширным участком. Обязательно сделаем уютную беседку, место для барбекю, освежающий бассейн!


 

 

Какими бы кризисами нас не пугали, путешествия неизменно останутся лучшим лекарством от печали и усталости будней.


 

 

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі заявив про досягнення між країнами Євросоюзу домовленості про скасування віз для громадян Грузії.


 

 

Міністерство закордонних справ рекомендує українцям утриматися від відвідування Росії. Про це йдеться у заяві відомства.


 

 

Кількість українських туристів, які відвідали Туреччину в серпні 2016 року, зросла до 171,716 тисячі осіб, що перевищує показники серпня 2015 року на 65%.


 

 

Провести несколько дней в Европе - разве не романтично? Конечно же, дёшево и надёжно. Речь идёт об автобусном туре.


 

 

"Внесли, як і обіцяли, зміни до наказу щодо так званого "бронювання квитків". Скасували чотири види броні. Для організованих груп пасажирів встановлено більш жорсткі умови викупу місць.


 

 

"Міжнародні авіалінії України" в кінці вересня припинять польоти до Гданська. Останній рейс з Івано-Франківська в це польське місто буде виконано 27 вересня.


 

Если вы приняли решение купить бильярдный стол б/у, значит хотите сэкономить, но в тоже время получить качественную вещь.


 

 

Україна заслужила лібералізацію візового режиму з Європейським Союзом, бо виконала всі умови. Про це заявив президент України Петро Порошенко, відкриваючи пленарні засідання 13-ї щорічної зустрічі YES.


 

На сегодняшний день красивые пивные кружки купить далеко не проблема. Другое дело, насколько купленная кружка будет полностью выполнять поставленные перед ней задачи.


 

 

Составляли рейтинг, основываясь на голосах более 100 тыс. читателей, которые оценивали качество отелей, аэропортов, питания, чистоту на улицах, людей, транспорт и давали общее впечатление о городе.


 

 

Сьогодні 5 вересня у комітеті Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ пройдуть другі слухання щодо скасування візових вимог для українських громадян.


Несмотря на то, что тяга к перемене мест имеет вполне определенный клинический диагноз и называется дромомания, или вагабондаж, сбрасывать со счетов половые различия все же не стоит.


 

 

Авиаэксперт Сергей Хижняк рассказал, на что обращают внимание компании-лоукосты и при каких условиях они зайдут на украинский рынок.


 

ПАТ "Укрзалізниця" представило в Міністерстві інфраструктури України план діяльності компанії. Цілі на найближчу перспективу - боротьба з корупцією і поліпшення якості пасажирських перевезень.


 

У вівторок на сайті Європейського парламенту нарешті з’явився проект доповіді щодо українського безвізового режиму.


 

Что за зверь такой – жерлица? Несмотря на то, что на дворе уже осень, но как говорят, сани надо готовить летом, так что мы уже в некоторой степени опоздали. Сегодня я хотел бы поговорить о снасти.


 

Поездки на дачу или в сад предполагают чередование активной деятельности с комфортным отдыхом на свежем воздухе. Для того чтобы максимально насладиться природой дачники предпочитают подвешивать гамаки или качели в тени деревьев.


 

Храм Неба располагается в столице Китая Пекине. На китайском его название звучит как Пинь Инь. Это древнейшее и одно из величайших сооружений, представляющее собой храмово-монастырский комплекс.