Чт, 2024-04-18, 19:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 116 117 118 119 120 ... 127 128 »

   За повідомленням американських інтернет-видань, японська компанія Nissan вже в листопаді цього року представить серійний кабріолет, побудований на базі Murano. На основі кросовера Nissan Murano побудують великий кабріолет з м'яким дахом, який отримає назву CrossCabriolet.


  Третя за величиною автомобілебудівна компанія Японії Nissan Motor Co. планує збільшити виробничі потужності в Китаї більш ніж удвічі. У вересні Nissan відкриє спільне підприємство зі складання автомобілів з Dongfeng Motor Corp. у Чженчжоу (провінція Хенань, на сході Китаю).



  Самая длинная автомобильная пробка в мире зафиксирована в Китае. Ее длина достигает 260 километров, сообщают местные СМИ.

   За останніми даними, компанія Jaguar нещодавно ухвалила будівництво нового заводу, на якому почнуть складати три нові моделі: невеликий спортивний автомобіль початкового рівня, седан і універсал


   В американському штаті Аризона в центрі міста Фінікс сталася масштабна ДТП за участю 69 автомобілів. У результаті аварії 7 людей було госпіталізовано, двоє з них перебувають у тяжкому стані.




   В московском выставочном комплексе "Крокус-Экспо" в четверг, 26 августа, состоялась церемония открытия III Московского международного автомобильного салона, который в пятницу открывается для широкой публики.

   У морі Лаптєвих у двадцяти милях від порту Тіксі під час шторму затонув буксир "Олексій Кулаковський". Зараз 11 осіб числяться зниклими безвісти. Всього на судні було 14 осіб.


   Один з найбільших в світі автовиробників японська компанія Toyota оголосила сьогодні про примусове відкликання в Північній Америці більше мільйона автомобілів седан Corolla і хетчбек Matrix 2005-2008 років випуску через можливі несправності, які можуть призвести до зупинки двигуна.


   Сьогодні, 25 серпня, у виставковому центрі "Крокус Експо" (Москва, РФ) відкрився Московський міжнародний автомобільний салон - 2010 (ММАС-2010). Для відвідувачів свої новинки представили провідні світові автовиробники: Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Citroеn, Ford та інші. Також у виставці беруть участь представники російського автопрому: АвтоВАЗ, ГАЗ, ТАГАЗ, УАЗ.



   Американець винайшов автомобіль-гібрид, здатний розвивати швидкість до 60 миль (майже 100 км) за годину і в той же час підтримувати водія в хорошій фізичній формі. Винахід, названо Humancar Imagine PS, працює на ручній тязі.



   Фахівці німецького ательє G-Power здійснили справжній інженерний подвиг - вони розробили запаморочливий суперседан G-Power M5 Hurricane RR, який, після того, як його розігнали до 372 км/год, отримав офіційний титул найшвидшого седана в світі.


   Державне підприємство "Інформаційний центр" при Мін'юсті купило автомобіль Mercedes-Benz за ціною 1,11 млн грн. Про це повідомили в Міністерстві економіки.


У Великій Британії проводять перші експерименти з авто, яке їздить на "біо-метані". У природі метан утворюється, коли гниють рослини чи органічні речовини, в тому числі - людські фекалії.

На що насамперед варто звернути увагу тим, хто зважився придбати "залізного коня". Зрозуміло, при виборі першої машини чи не основну роль грає фінансовий чинник. Але, припустімо, що фінанси на перше авто знайшлися.

  З 5 по 15 серпня в Севастополі проходив завершальний етап "Автоекзотики-2010" - наймасштабнішого в СНД фестивалю нестандартних автомобілів.


Американские ученые сделали открытие, которое в будущем позволить заправлять автомобили воздухом. Это станет возможным благодаря удивительным способностям фермента распространенной бактерии под названием Azotobacter vinelandii.


В Україні почався прийом замовлень на новий компактний чотиримісний спортивний хетчбек преміум-класу Audi А1, світова прем'єра якого відбулася в рамках Женевського автосалону на початку березня цього року.


Японський автогігант Honda вирішив відкликати з ринків США і Канади 428 тис автомобілів марки Accord, Civic і Element. Відповідну заяву американський підрозділ концерну оприлюднив у вівторок.


Японський автоконцерн Honda Motor Co планує в жовтні випустити в Японії нову гібридну модель, яка стане найдешевшою на ринку. Нова модель Fit коштуватиме близько 1,6 млн єн (приблизно 18,5 тис дол).


Депутат від НУ-НС Геннадій Москаль заявляє, що заради міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова відбувається перекриття руху в районі державної дачі МВС "Бекетово" у Криму.