Пт, 2024-04-19, 18:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 114 115 116 117 118 ... 127 128 »


    BMW все-таки випускатиме новий кросовер X4 - модель під таким ім'ям з'явиться у продажу 2014 року. А в основі Х4 опиниться платформа від нового покоління BMW X3, яке було зовсім недавно представлено на автосалоні в Парижі.



 
   До кінця 2010 року в США має розпочатися серійне виробництво гібрида літака і автомобіля від компанії Terrafugia, що отримав назву Transition. Компанія планує випускати по 500 автомобілів щороку.

 

Lexus почав нову рекламну кампанію, покликану довести, що автомобілі цієї марки є одними з найбезпечніших в світі.



 
  Германский автопроизводитель Mercedes-Benz объявил об отзыве более 100 тысяч автомобилей в связи с дефектом в системе гидроусиления руля.

 

  На Паризькому автосалоні відбувся показ суперкара Audi R8 GT. Автомобіль здатний посперечатися з Lamborghini Gallardo на рівних. Двигуни у них - однакові. Але німецький суперкар отримав ще й полегшений кузов.



     Компанія Aston Martin оголосила про те, що розпочне випуск свого нового суперкомпактного міського автомобіля Cygnet наступного року.


  Компанія Daimler оголосила про відкликання своїх автомобілів у зв'язку з несправністю рульового управління. У США під відкликання вже потрапили 85 000 моделей C-класу і E-класу, зокрема купе і кабріолети. У цих машин виявлено несправність, яка може призводити до відмови підсилювача керма і втрати керування автомобілем.



  Скромна, невелика англійська фірма Lotus, що належить, до того ж, малазійському концерну Proton, привезла на Паризький автосалон одразу п'ять новинок. Втім, якщо називати речі своїми іменами, то новинок, в буквальному розумінні цього слова, не було зовсім.


     Другий за величиною автовиробник у Франції Renault SA продав пакет акцій класу "В" шведського виробника вантажівок Volvo AB, що охоплює 14,9% капіталу і 3,8% голосів, групі інституційних інвесторів.


  На своєму "домашньому" автосалоні французька компанія Peugeot показала абсолютно новий автомобіль, що прийшов на зміну 407-й і 607-й моделям. За своїми розмірами новий 508 розташувався між ними, проте важить навіть менше 407-го. При цьому коефіцієнт аеродинамічного опору становить лише 0,25, що позитвно вплине на паливну економічність.


  У рамках Паризького автосалону відбулася світова прем'єра абсолютно нової моделі компанії Range Rover - компактного позашляховика преміум-класу Evoque. Від решти машин британської марки цей автомобіль відрізняється тим, що крім повного приводу зможе комплектуватися системою приводу на передні колеса.



      На міжнародному автосалоні в Парижі відбулася офіційна презентація моделі V60 - відтепер саме так називатиметься новий універсал Volvo (універсал на базі старої S60 називався V70).



 
    Найбільший виробник авто класу люкс в світі — німецький концерн BMW — офіційно підтвердив плани з випуску нового надкомпактного класу автомобілів.

  Найбільший у світі виробник автомобілів преміум-класу BMW AG заявив у п'ятницю, 1 жовтня, про відкликання 198 тис автомобілів BMW і Rolls-Royce Phantom через потенційну проблему в гальмівній системі.


  На стенді Jaguar на автосалоні в Парижі представили концепт надпотужного суперкара CX-75, основною гордістю якого є 780-сильна електрична силова установка. Цей автомобіль знаменита британська марка приурочила до свого 75-ліття.



  В Париже в четверг, 30 сентября 2010 года, открылся Международный автосалон. Первые два дня одна из самых авторитетных автомобильных выставок мира будет открыта для представителей прессы, а со 2 по 17 октября ее смогут посетить все желающие.

  Відкрита версія суперкара Lexus LFA з'явиться на ринку через чотири роки. У 2013 році буде продано останній екземпляр обмеженої серії купе LFA (всього заплановано випустити 500 машин).


  Південнокорейська компанія Hyundai Motor Co відкликає в США майже 140 тисяч автомобілів Sonata нового покоління у зв'язку з дефектом в рульовій колонці, повідомила Національна адміністрація з безпеки дорожнього руху.


  Автори Податкового кодексу підготували кілька принципових нововведень для автомобільного ринку. В уряді пропонують автомобілістам платити транспортний збір лише під час первинної реєстрації автомобіля.


  У Києві сьогодні, 22 вересня, відзначають Всесвітній день без автомобілів - день, коли всі охочі пересідають на громадський транспорт, велосипеди або йдуть пішки. Cвято розпочалося з масштабної поїздки велосипедистів на роботу - Bike to work.