Чт, 2024-04-25, 17:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Автоновини: авто та транспорт. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 115 116 117 118 119 ... 127 128 »

  Группа ученых из Технологического института Джорджии в Атланте (США) и Лионского университета (Франция) установила, что виновниками возникновения дорожных заторов являются слишком агрессивные и слишком неуверенные водители.

  Американський автомобільний бренд Buick можуть почати складати в Україні. Представники уряду Китаю запропонували українській владі розглянути можливість відкриття в країні великовузлового складання моделі Buick Lacrosse вартістю близько 40 тис дол.


  Автовиробник Citroen представить на автосалоні в Парижі, який стартує 2 жовтня, концепт Citroen Lacoste. Як випливає з назви, процес створення не обійшовся без безпосередньої участі дизайнерів з компанії з виробництва модного одягу.


  Державна автоінспекція України збирається серйозно взятися за господарів автомобілів з тонованим склом. На трасах країни незабаром з'являться спеціальні патрулі, які перевірять рівень тонування скла машин.


 

Випуск спортивного купе BWM 6 Series нового покоління почнеться в 2011 році, модель отримає хижу акулячу зовнішність у стилі CS Concept.


  Volkswagen може представити вже наступного року компактний кросовер, який стоятиме на сходинку нижче за Tiguan. Нова модель конкуруватиме насамперед з Nissan Juke, який незабаром з'явиться у продажу.



 
     Дорожная полиция Хартфордшира провела своеобразный эксперимент, установив видеокамеры на небольшом участке шоссе М25.


  На озброєнні армій світу в майбутньому може з'явитися незвичайний транспортний засіб - одномісний равличний скейтборд, що дозволяє швидко переміщатися полем бою і займати найбільш оптимальну вогняну позицію.

  Акціонери Fiat Group можуть розділити компанію на дві: перша візьметься за виробництво легкових автомобілів, друга - вантажівок та іншої техніки. Якщо план буде ухвалено, всі співвласники Fiat Group обміняють свої папери на акції двох нових компаній: Fiat Spa і Fiat Industrial.



  Корея націлилася в 2011 р. на масове виробництво електромобілів. Випускати електромобілі розпочне провідний південнокорейський автоконцерн Hyundai Motor Co. у партнерстві з 43 постачальниками комплектуючих. Запланований на 2011 рік початок виробництва компактного електромобіля BlueOn випереджає графік на два роки.



  Німецький дизайнер Корнеліус Команнс створив концепт The Bufalino, який є ідеальним засобом пересування для блогерів. Автора надихнув триколісний автомобіль Piaggio APE 50. Додавши туди Інтернет, ноутбук, ліжко і міні-кухню, Корнеліус отримав блогерський пересувний будиночок.

  Напередодні офіційної прем'єри в Парижі в кінці вересня Peugeot розкрила технічні характеристики новітнього бізнес-седану 508. Новий середньорозмірний седан Peugeot 508, який замінить на ринку нинішню 407 модель, комплектуватиметься шістьма різними двигунами.


 

    Поліція Канади вирішила тренувати водіїв на уважність і дотримання швидкісного режиму новим способом.


  Англійська компанія McLaren збирається випустити в найближчі п'ять років одразу п'ять нових моделей. Недавно McLaren представив модель під назвою MP4-12C. Це "доступний" McLaren, який коштуватиме на ринку "лише" 190-270 тис доларів.


   У розпорядженні мережевого видання Jalopnik опинилися перші фотографії нового гіперкара компанії Shelby Supercars (SSC), який прийде на зміну моделі Ultimate Aero.




      Специалисты из университета Хиросимы разработали уникальную внешнюю автомобильную подушку безопасности, которая при столкновении защищает пешеходов.

   Наступного року Ford представить маленький кросовер, який буде збудовано на платформі Fiesta. Як називатиметься ця машина, наразі невідомо, але вже зрозуміло, що головними суперниками позашляхової Fiesta стануть Nissan Juke і Suzuki SX4.


  На автосалоні в Москві відбулася європейська прем'єра нового покоління Jeep Grand Cherokee. Відмінностей від попередньої генерації дуже багато, але їх можна описати коротко: позашляховик отримує все більше рис преміум-класу. У основі новинки - платформа Mercedes ML, і хоча машина все ще непогано підготовлена до бездоріжжя, тепер Grand Cherokee напханий всіма можливими "автопілотами" для подолання складної місцевості.


   Всесвітньо відома італійська компанія Ferrari оголосила про відкликання 1200 спорткарів Ferrari 458 Italia для усунення проблем, що призводять до самозаймання цих автомобілів. Рішення про проведення екстреного сервісного ремонту ухвалено після кількох тривожних повідомлень від автовласників і чергового інциденту з моделлю 458, що згоріла в Парижі.


  Компания Mitsubishi проведет европейскую премьеру электромобиля i-MiEV на Парижском международном автосалоне, который будет проходить во французской столице с 30 сентября по 17 октября. Об этом говорится в распространенном в среду, 1 сентября, сообщении компании.