Нд, 2024-04-28, 14:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 123 124 125 126 127 ... 148 149 »

 

Нове дослідження довело: краще взагалі не мати роботи, ніж працювати на ненависній роботі.


 

  Хімічна компанія SiGNa Chemistry і виробник велосипедів Pedego представили електровелосипед, який може отримувати енергію з води.


 

Ця програма враховує такі показники: вода, температура, наявність мінералів. Вона була екстрапольована на весь Чумацький Шлях.


 

 

В том, что еда в самолете безвкусная - повара не виноваты, считают ученые из Великобритании. Портит вкус еды - несмолкающий гул двигателей.


 

 

За допомогою камери HRSC, встановленої на борту космічного зонда Mars Express, астрономи отримали унікальні фотографії каньйону в долині Valles Marineris.



   Риби були першими істотами на планеті, які займалися сексом. Вперше копуляція сталася на початку девонського періоду приблизно 400-410 млн років тому.


  Приватний космічний корабель SpaceShipTwo вперше здійснив самостійний пілотований політ. Про це повідомляється в прес-релізі компанії Virgin Galactic, яка займається створенням корабля.


 

Собаки, как и люди, делятся на оптимистов и пессимистов, что отражается на их мировосприятии и, соответственно, на их поведении.


   Астрономы засомневались в существовании первой потенциально обитаемой планеты за пределами Солнечной системы - Gliese 581g. Данные наблюдений с телескопа в обсерватории Ла-Силья Европейской южной обсерватории (ESO) не подтверждают наличия этой планеты.


 

   Древнейшее растение, которое первым вышло на сушу из Мирового океана, обнаружено в Аргентине.


Специалисты экономики выяснили, что самым неудачным днем недели является вторник, а не понедельник.


  Недавно открытая планета Gliese 581g, условия на которой, по мнению астрономов, вполне допускают возникновение жизни, может оказаться обитаема. Австралийский ученый Рагбер Бхатал утверждает, что наблюдал в районе Gliese 581g резкие вспышки света, напоминающие лазер.




Американські вчені з'ясували, що передбачити долю романтичних відносин можна за допомогою аналізу лексикону одного з партнерів. Тепер дослідники зможуть вирахувати, чи буде любов "вічною", за допомогою тесту на словесні асоціації.

Учені з'ясували причину нетипової поведінки одного з супутників Сатурна. Супутник Енцелад при русі по орбіті тремтить і тане.


Багато інтернет-користувачів стурбовані загрозою запуску небезпечного комп'ютерного вірусу 10 жовтня.



    Корпорація Microsoft пропонує використати для забезпечення інформаційної безпеки інтернету методи, які застосовуються в боротьбі з інфекційними хворобами, ізолюючи заражені пристрої від глобальної Мережі.



    Початок нової марсіанської експедиції NASA заплановано на листопад 2013 року. Вчені спробують відповісти на питання, як Марс втратив свою атмосферу. Бюджет дослідницького проекту складе 448 мільйонів доларів.


 

    Строящийся в Амурской области космодром Восточный может быть использован для запуска научного космического зонда, предназначенного для поиска протоматерии и следов внеземных цивилизаций.


  В Японии выпущен гаджет, позволяющий людям приласкать существ, которых в природе не существуют. Речь идет о виртуальных домашних питомцах, но теперь они не просто требуют заботы о себе - их можно потрогать, почесать, пощекотать и даже толкнуть.


 

   Ученые нашли следы самой древней формы динозавров, жившей на территории современной Польши примерно 250 миллионов лет назад.