Пт, 2024-04-26, 02:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 132 133 134 135 136 ... 148 149 »

Британські науковці проаналізували, чим різняться причини, з яких чоловіки і жінки говорять неправду.

 

Запуск первого в Японии исследовательского аппарата "Акацуки" к Венере отложен по погодным условиям.



Вчені випустили оновлену версію Каталогу життя, де є відомості про всіх живих істот, що населяють планету, - 1,25 млн видів. До останньої редакції увійшли дані про всіх відомих науці представників п'яти біологічних царств.


NASA предоставило "последний шанс" находящейся на Красной планете научной лаборатории Phoenix, связь с которой отсутствует с ноября 2008 года.


Американські фахівці з нанотехнологій створили і запрограмували робота завбільшки з молекулу, здатного самостійно пересуватися у двомірному просторі.


Пока специалисты американского аэрокосмического агентства NASA пытаются расшифровать внезапно изменившиеся данные с межпланетного зонда Voyager 2, находящегося на границе Солнечной системы, немецкий ученый вполне серьезно предложил самое невероятное, но и самое очевидное для любителей НЛО объяснение.


Науковці КНДР заявляють, що "успішно освоїли технологію термоядерного синтезу" з нагоди національного свята - Дня народження Кім Ір Сена, першого лідера Північної Кореї.


Американські і канадські учені дійшли до висновку, що діти, які дивилися телевізор у віці від двох до чотирьох років, на довгі роки відстають в розвитку і набираються шкідливих звичок на все життя.

 

Яблоня Исаака Ньютона в ближайшие дни освободится от земного притяжения.



Специалисты NASA пытаются разгадать, что произошло с бортовыми передатчиками американского межпланетного зонда Voyager-2, находящегося на границе Солнечной системы.

 

Ученые установили величину индукции магнитного поля в ядре Земли, что позволит уточнить представления, модели и параметры вращения нашей планеты.


 

Сотрудники католического университета в бельгийском городе Лувене, провинция Брабант, разработали устройство.



Компанія Polaroid відновила виробництво фотокамер і представила нову фотоапарат P-300, призначений для отримання миттєвих знімків. Камера коштуватиме 90 доларів, а змінна касета на 10 фото - 10 доларів.


Незважаючи на всі можливості сучасних комп'ютерів, вони продовжують поступатися тваринам за низкою параметрів. Так, кішка здатна розпізнавати обличчя швидше і точніше найпотужнішого суперкомп'ютера.


Компанія Vicon випустила на ринок автономну фотокамеру, яка фіксує всі події в житті людини 24 години на добу. Тепер давня розробка Microsoft доступна всім бажаючим.


Астероид, промчавшийся 19 апреля на расстоянии 2,4 млн км от Земли, оказался вдвое крупнее, чем предполагали астрономы. Небесное тело под названием 2005YU55 в 2011 году снова "навестит" нашу планету, но пройдет еще ближе.

 

Группой американских ученых было выяснено, что курение делает из женщин нимфоманок.



Команда ученых из Калифорнийского университета в Сан-Диего обнаружила советский космический аппарат "Луноход-1", связь с которым прервалась около 40 лет назад.


Американські вчені запропонували новий погляд на біологічний час - виявилося, що для багатьох завдань час зручно представляти не у вигляді осі, а у вигляді двовимірної поверхні в тривимірному просторі.


На території занедбаного берлінського аеропорту Темпельхоф пройшли випробування експериментальної системи eyeDriver. Автомобіль, розроблений вченими, управлявся за допомогою спеціальних камер, що стежили за напрямком погляду водія.