Сб, 2024-05-18, 15:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 142 143 144 145 146 ... 148 149 »

Данный факт был известен ряду высокопоставленных чиновников, однако говорить об этом вслух было запрещено.


Британские психологи установили: для того, чтобы увидеть несуществующие объекты, совсем не обязательно принимать наркотики.


В четверг, 22 октября, в Москве открылась "Неделя российского интернета" (Russian Internet Week). В течение трех дней третий павильон центрального выставочного комплекса "Экспоцентр" превратится в "интернет в оффлайне": ведущие компании интернет-рынка представят здесь свои проекты и решения.


Після бурхливих дискусій країни ЄС виробили єдину позицію у питаннях збереження клімату до всесвітнього саміту з клімату, який пройде в кінці року у Копенгагені.


Международная группа астрономов объявила об открытии сразу 32 новых планет за пределами Солнечной системы. Обнаружить их удалось с помощью высокоточного спектрографа HARPS, установленного в обсерватории в Чили, сообщили исследователи из Европейской южной обсерватории на пресс-конференции в Португалии.

 

Великій Британії загрожують катастрофи у вигляді повеней, засух і періодів убивчої спеки, якщо світові лідери не вироблять угоди з протидії кліматичним змінам, попередив прем'єр-міністр країни Гордон Браун.


 

Усі вісім секторів Великого адронного коллайдера (ВАК) охолоджено до робочої температури 1,9 градуса за шкалою Кельвіна.



Группа американских и канадских исследователей выяснила, какую роль играют феромоны (продукты внешней секреции, своеобразные биологические маркеры) в интимной жизни мух. В экспериментах участвовали лишь мухи определенного вида – Drosophila melanogaster.


Сегодня, в четверг 15 октября, рано утром с космодрома Байконур стартовала ракета-носитель "Союз" с космическим грузовиком "Прогресс-М03М", который 18 октября доставит на МКС посылки, воду, продукты и расходуемые материалы для работающего на станции сдвоенного экипажа из российских космонавтов.

 

По мотивам истории и творчества британской группы Queen может выйти полноценная игра игра из серии Rock Band.


 

"К сожалению, с юридической точки зрения работа таких компаний законна, но с моральной и чисто человеческой - весьма сомнительна".


 

Корпорация Adobe Systems 9 октября объявила о выходе приложения Photoshop для смартфона Apple iPhone.



Науковець, який працював на Великому адронному колайдері, затриманий 8 жовтня 2009 року за підозрою у зв'язках з терористами, визнав факт листування з алжирським підрозділом "Аль-Каїди". Про зізнання науковця повідомили в неділю, 11 жовтня, представники французьких правоохоронних органів.


В воскресенье, 11 октября, на Землю вернулся экипаж космического корабля "Союз ТМА-14": российский космонавт Геннадий Падалка, его американский коллега Майкл Барратт, а также космический турист, канадец Ги Лалиберте.


Согласно сообщению корпорации Microsoft, сделанному в конце минувшей недели, она будет бесплатно поставлять сокращенную версию Office 2010 со встроенной рекламой, предназначенную для использования на компьютерах с операционной системой Windows 7.

 

"Сучасне устаткування та кваліфікований персонал сприятиме забезпеченню високого рівня точності, надійності та ефективності роботи лабораторії".


 

НАСА готується до фінальної стадії місії місячного зонда LCROSS, в ході якої ракета супутника і сам зонд вріжуться в різний час у поверхню Місяця.



Знайдений радянською армією в 1946 році фрагмент кісткової тканини з кульовим отвором - частина черепа невідомої жінки, а не Адольфа Гітлера.

 

Лайнер Airbus A380 авиакомпании Singapore Airlines, следовавший из Парижа в Сингапур.


 

В ночь с 23 на 24 сентября сервис "Живой журнал" был атакован вирусом.