Нд, 2024-05-05, 12:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 141 142 143 144 145 ... 148 149 »

 

Ліки вже продемонстрували свою ефективність у клінічних випробуваннях, в яких взяли участь 1 378 пацієнток.


 

NASA запустило в понедельник шаттл Atlantis к Международной космической станции.



Уязвимость "джейлбрейкнутых" смартфонов iPhone уже начали эксплуатировать со злонамеренными целями


Експедиція NASA, метою якої було знайти воду на Місяці, увінчалася успіхом, стверджують американські учені


Науковці з'ясували, що найближчі родичі людини - шимпанзе - не можуть говорити через те, що їх аналог гена мови, який дістався нашим видам від загального предка, еволюціонував абсолютно іншим шляхом від людського. Про це повідомляється у статті дослідників, опублікованій в сьогоднішньому випуску журналу Nature.


Американские ученые приступили к созданию "стаи" миниатюрных подводных роботов, "призванной заполнить пробелы в знаниях об океане".


Исследования молодой израильской ученой Яары Йешурун и ее коллег из института Вейцмана, в области влияния приятных и неприятных запахов и звуков на эмоциональную память человека, стали на этой неделе поводом для публикаций во многих СМИ. Об открытии израильтянки пишут агентства Reuters и UPI, научно-популярные журналы и новостные издания.


Искусственная плоть, созданная в лаборатории, впервые успешно применена для замены детородного органа. Этот научный прорыв дает надежду на аналогичную пересадку для восстановления человеческого пениса, если он был поврежден.

 

Основатель и главный редактор блога TechCrunch.com, посвященного Web 2.0 продуктам и компаниям, Майкл Аррингтон заинтересовался темой игрового мошенничества в социальных сетях.



Необычный транспортный проект развивают китайские компании Sinautec и Shanghai Aowei Technology совместно с американскими Sinautec Automobile Technologies и Foton America Bus. Они создают троллейбус, работающий не на электричестве, а на аккумуляторах.


Американское аэрокосмическое агентство NASA в среду успешно запустило с космодрома на мысе Канаверал экспериментальную модель ракеты-носителя нового поколения Ares 1-Х. Старт состоялся в среду в 11:30 по времени Восточного побережья США.


В Україні оприлюднили і розмістили в Інтернеті загальнонаціональний архів про НЛО. Серед "секретних матеріалів" - близько 500 свідчень очевидців, які бачили непізнані об'єкти у небі над територією України, починаючи з 17 сторіччя. Архів опублікував уфологічний клуб "УФОДОС".

 

"За 42 года работы непосредственно с медведями и проверив все запреты, я не нашел способа заставить медведя перейти в наступление".


Данный факт был известен ряду высокопоставленных чиновников, однако говорить об этом вслух было запрещено.


Британские психологи установили: для того, чтобы увидеть несуществующие объекты, совсем не обязательно принимать наркотики.


В четверг, 22 октября, в Москве открылась "Неделя российского интернета" (Russian Internet Week). В течение трех дней третий павильон центрального выставочного комплекса "Экспоцентр" превратится в "интернет в оффлайне": ведущие компании интернет-рынка представят здесь свои проекты и решения.


Після бурхливих дискусій країни ЄС виробили єдину позицію у питаннях збереження клімату до всесвітнього саміту з клімату, який пройде в кінці року у Копенгагені.


Международная группа астрономов объявила об открытии сразу 32 новых планет за пределами Солнечной системы. Обнаружить их удалось с помощью высокоточного спектрографа HARPS, установленного в обсерватории в Чили, сообщили исследователи из Европейской южной обсерватории на пресс-конференции в Португалии.

 

Великій Британії загрожують катастрофи у вигляді повеней, засух і періодів убивчої спеки, якщо світові лідери не вироблять угоди з протидії кліматичним змінам, попередив прем'єр-міністр країни Гордон Браун.


 

Усі вісім секторів Великого адронного коллайдера (ВАК) охолоджено до робочої температури 1,9 градуса за шкалою Кельвіна.