Пт, 2024-03-29, 13:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Листопад » 9 » 2013-го року BMW розпочне серійне виробництво "зеленого" суперкара
19:19
2013-го року BMW розпочне серійне виробництво "зеленого" суперкара
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

 Судячи з усього, BMW все-таки зважиться на серійне виробництво нового суперкара, який буде зроблений в стилі концепту Vision EfficientDynamics 2009 року. Причому головною особливістю цієї машини стане її екологічна чистота. За попередньою інформацією, продаж Vision EfficientDynamics почнеться вже в 2013 році, пишуть "Автоновости".

З технічного погляду Vision EfficientDynamics справді дуже цікавий. У рух цей спорткар приводять ажтри двигуни. Основним є дизель, якому допомагають два електромотори. І дизель тут непростий - він має лише три циліндри і об'єм 1,5 л. Але завдяки сучасним технологіям цей мотор видає ваговиті 163 к.с. і 290 Н/м.

Що стосується електричних моторів, то вони теж непрості. Один з них допомагає дизелю обертати задню вісь (він видає 38 кВт, або приблизно 51 к.с., і 290 Н/м). А ось другий електродвигун працює незалежно, і він вже крутить передню вісь. Потужність цього мотора може бути різною. При спокійному русі йдеться про 60 кВт (81 к.с.), але за умови прискорення потужність зростає до 82 кВт (110 к.с.) і навіть до 104 кВт (140 к.с.). Щоправда, 104 кВт мотор здатний розвивати лише впродовж 10 с. Але для обгону цього має вистачити.

Для живлення електродвигунів будуть використані літій-іонні акумулятори, які можна заряджати за допомогою звичайної розетки. І завдяки цьому перші 50 км шляху машина зможе проїхати взагалі не викидаючи в повітря шкідливих речовин. За рахунок електродвигунів з величезним крутним моментом динаміка BMW Vision EfficientDynamics обіцяє бути дуже пристойною. Так, розгін 0-100 км/год забере у купе 4,8 с, що можна порівняти з BMW M5. Але при цьому витрата палива буде просто смішною – лише 3,7 л соляри на 100 км шляху.

Слід зазначити, що німецький автовиробник Bayerische Motoren Werke (BMW) збільшив чистий прибуток у третьому кварталі 2010 року в 11 разів завдяки високому попиту на продукцію компанії, гарному модельному ряду і сильній позиції автовиробника на міжнародних ринках. Як повідомляється в прес-релізі компанії, її чистий прибуток в липні-вересні становив 874 млн євро, або 1,33 євро на акцію, порівняно з 78 млн євро, або 0,12 євро на акцію, за аналогічний період минулого року.

Аналітики, опитані агентством Bloomberg, в середньому прогнозували чистий прибуток BMW на рівні 725 млн євро. Виручка автовиробника зросла на 36% - до 15,9 млрд євро.

"Дуже привабливий ряд моделей і загальний оптимізм, що з'явився на міжнародному автомобільному ринку, сприяли збільшенню обсягу продажів BMW у третьому кварталі", - йдеться в повідомленні компанії.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 913 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ