Ср, 2024-04-24, 01:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Кримінальні новини і надзвичайні новини. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 88 89 »


Убийце удалось скрыться с места преступления с помощью сообщника, поджидавшего его на мотоцикле со включенным двигателем. Полицейские не смогли догнать их.




Во Франции арестован 26-летний бездомный мужчина, который убил 90-летнего жителя деревни на юге страны, а затем съел его язык и сердце.




Шведські науковці розробили датчики для каналізаційних тунелів, які за результатами хімічних аналізів стічних вод зможуть визначити місце виготовлення бомб.




В американському місті Парамус (штат Нью-Джерсі) невідомий відкрив вогонь у торговельному центрі Westfield Garden State Plaza.




Может быть несколько вариантов решения вопроса. Самые негативные: отказ и требование покинуть территорию США в течение 72 часов с правом лететь куда угодно.


Полиция оцепила студенческий городок государственного Аграрно-технического университета штата Северная Каролина (North Carolina Agricultural and Technical State University), где неизвестный открыл стрельбу по студентам.



23-летний Пол Чанча, устроивший стрельбу из штурмовой винтовки в аэропорту Лос-Анджелеса, имел при себе записку с антиправительственным содержанием и ожидал смерти.



Американські дослідники констатують, що більша частина терактів відбувалася в країнах з переважно мусульманським населенням. Шість з семи найбільш кровожерливих угруповань пов'язані з "Аль-Каїдою".




Вбивці в костюмах клоунів під час дитячого свята застрелили одного з членів сім'ї Арельяно Фелікс, що керувала мексиканським наркокартелем "Тіхуана".




Працівник генконсульства Польщі у Львові намагався перевезти через українсько-румунський кордон 6500 пачок контрабандних сигарет.



Розвідка Кенії дійшла висновку, що британка Саманта Льютуейт, яка відома як "біла вдова", причетна до діяльності терористичного угрупування "Аш-Шабаб", яке, у свою чергу, пов'язане з "Аль-Каїдою".




Українські правоохоронці готові кваліфікувати вибух, що стався на пункті пропуску Бачівськ у Сумській області, як теракт.




У компанії запевняють, що "заява Міністерства юстиції про те, що Єдині і Державні реєстри працюють так само і в тому ж вигляді, що і до 1 жовтня 2013 року, є безпідставною".




Викрадачі спробували затягнути її в машину, проте Мюллер-Хольткемпер зуміла вирватися і втекти. Натомість охоронця, що спробував перешкодити їм, зловмисники застрелили.


В Киеве появились новые секты. В их рекламе нет ни слова о религии, да и за вывеской «тренинги совершенствования, самопознания и личностного роста» не распознать подвох.



Джерело в правоохоронних органах стверджує, що нелегал, що підірвав себе на українсько-російському кордоні, свідомо віз із собою вибухівку.



Чоловік підірвав себе у пункті пропуску "Бачівськ" на російсько-українському кордоні, він сам загинув, двох українських прикордонників госпіталізували у тяжкому стані.



Согласно показаниям многих пострадавших,  организаторы активно занимались оккультизмом, зомбировали людей и преступными методами вынуждали граждан переписывать на «священников» свое имущество.



Афганістан на своїй території має до 40 тисяч тонн опію, заявив у п'ятницю керівник ФСКН (Федеральної служби з контролю за обігом наркотиків) Росії Віктор Іванов після завершення міжнародних навчань "Грім-2013".




У Сінгапурі заарештований Тан Сіт Енг, більш відомий під ім'ям Дан Тан, якого вважають найбільшим організатором договірних матчів і координатором азійського синдикату.