Вт, 2024-04-23, 16:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 88 89 »


Гранаты помогают предотвратить развитие болезней сердца, снизить остроту стресса и даже улучшить качество сексуальной жизни.

Внаши дни женщины все чаще занимаются сексом в рамках имеющихся у них обязанностей, а не из-за того, что им нравится сам процесс. Плюс, у многих работающих матерей просто нет в распоряжении достаточного количества времени.



Науковці з центру нейровізуалізації при Лондонському університетському коледжі більш оптимістичні. Вони з'ясували, що розвиток людського інтелекту триває все життя, і свої розумові здібності можна значно поліпшити. Для цього необхідно постійно тренувати свій мозок.


Ученым из престижной американской клиники Майо удалось замедлить и даже обратить вспять процессы, которым сопровождается старение организма: появление морщин, потерю мышечной массы и возникновение катаракты. Комментаторы называют это еще одним шагом к вечной молодости.

Служба медицинского сопровождения

 

В наше время, когда рынок услуг насыщен предложениями, появляются новые виды деятельности, необходимые для каждого. Так, например, если с вами или с вашими близкими людьми что-то случилось, вы можете обратиться в службу медицинского сопровождения.



Проте науковці скептично ставляться до подібних повідомлень і пояснюють ці відчуття цілком раціонально. Так, дослідники з Единбурзького і Кембриджського університетів виступили з версією, що мозок намагається адаптуватися до факту смерті, що й породжує галюцинації.


Науковці з центру нейровізуалізації при Лондонському університетському коледжі з'ясували, що розвиток людського інтелекту триває все життя і свої розумові здібності можна значно поліпшити. Для цього необхідно постійно тренувати мозок.


У майбутньому люди зможуть наносити на шкіру електронні схеми, які записуватимуть сигнали нервової системи під час сексу і потім програватимуть їх знову в будь-який зручний момент, вважає британський футуролог Єн Пірсон.



На основе полученных данных был сделан вывод о том, что клубника способна замедлить развитие язвы желудка и помочь в профилактике желудочных заболеваний, связанных с образованием свободных радикалов или других реактивных форм кислорода.


Екзоскелет Esko, розроблений американськими науковцями, повертає паралізованим людям здатність пересуватися. Пристрій під назвою Exoskeleton Robot представлено на міжнародній виставці сучасних технологій у Лондоні.



Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) і Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), як повідомлялося, несхвально ставляться і шкодують з приводу зупинки в Україні кампанії з вакцинації дітей проти кору і краснухи.


Одеські фахівці розробили унікальний лікарський препарат, який допоможе людині позбутися стресу і пережити погану погоду без наслідків для організму.



За десять років у світі з’являться унікальні пігулки, які зможуть продовжити тривалість життя середньостатистичного жителя нашої планети до 150 років.



Дослідники з Університетського коледжу Лондона виявили прямий зв'язок між кількістю віртуальних друзів у Facebook і обсягом сірої речовини в деяких ділянках мозку людини.




Много современной молодежи ведет довольно хаотичную сексуальную жизнь даже не задумываясь о опасностях, которые на них постоянно подстерегают, как герпес, например.


Ученые из Кливлендской клиники пришли к выводу, что регулярный прием витамина Е на 17% увеличивает риск развития рака предстательной железы.


Мінздоров'я відрапортувало, що забезпечило Україну протитуберкульозною вакциною БЦЖ, яка вже почала надходити до лікарень. Проте вакцина данського виробництва, отримана в обсязі 200 тисяч доз, виявилась фіктивною гуманітарною допомогою.


Нгуен Тхи Фьонг в свои 26 лет выглядит на все 70 лет. Она утверждает, что метаморфозы с ее внешностью произошли всего за несколько месяцев и стали результатом аллергии на морепродукты.




Жить намного легче, когда ничего не болит - эта истина известна всем. Однако жизнь людей и их организм не позволяет им жить так, чтобы всегда ничего не болело. Увы, но современной науке еще не удалось изобрести универсального способа избавить человечество от всех болезней.


Исследователи из Кембриджского университета и Университета Сиднея пришли к выводу, что повышение содержания белка в дневной трапезе помогает победить чувство голода и избавиться от привычки перекусывать между приемами пищи.